Sport

Neymar a petrecut Revelionul în cârje! Vezi cum a serbat starul brazilian noaptea dintre ani. Foto

Atacantul brazilian de la PSG, Neymar jr. s-a accidentat în această toamnă într-un meci cu echipa de club. Nu s-a refăcut până la sărbătorile de iarnă.
01.01.2022 | 08:00
Neymar a petrecut Revelionul in carje Vezi cum a serbat starul brazilian noaptea dintre ani Foto
Neymar a petrecut în cârje noaptea de Revelion
ADVERTISEMENT

Din acest motiv, el a fost nevoit să petreacă altfel Revelionul 2022, ca niciodată. Neymar a fost indisponibil pentru dans, însă nu și pentru distracție.

Neymar în cârje de Revelion

Neymar, în vârstă de 29 de ani, a petrecut Revelionul ajutându-se de o cârjă și purtând un aparat gipsat la piciorul stâng.

ADVERTISEMENT

Evident că în aceste condiții el nu a putut dansa, dar totuși s-a distrat cu cercul său de prieteni.

Starul brazilian și-a delectat și fanii de pe Instagram, postând o fotografie de la petrecere. Pe fundal se observă o scenă și un ring de dans, plus inscripția ”Revellion”, în limba franceză.

ADVERTISEMENT

Postarea lui Neymar, cum era de așteptat, a devenit imediat virală și a strâns milioane de aprecieri și comentarii, într-un timp record.

Accidentare groaznică în Ligue I

Neymar a suferit o accidentare horror pe 28 noiembrie, la meciul pe care PSG l-a susținut în Ligue I, campionatul francez, împotriva celor de la AS St. Etienne.

ADVERTISEMENT

Victoria cu 3-1 din acel meci a fost umbrită de accidentarea gravă suferită de decarul de pe Parc des Princes.

În minutul 85 al acelui meci, unul dintre apărătorii gazdelor, Yvan Macon, a intrat dur la Neymar. Alunecarea respectivă l-a luat cu fulgi cu tot pe Neymar, care a aterizat greșit, pe glezna piciorului stâng.

ADVERTISEMENT

Imaginile de pe reluări denotă că glezna brazilianului s-a îndoit nefiresc în momentul contactului cu solul. Neymar a țipat de durere și a făcut semne disperate spre banca tehnică a lui Mauricio Pochettino.

El a fost schimbat, fiind transportat cu targa în afara terenului.

Cât stă Neymar?

Brazilianul a ieșit plângând de pe teren la St. Etienne, iar fanii din lumea întreagă au devenit foarte îngrijorați în ceea ce privește starea lui de sănătate.

Controalele medicale care au urmat au relevat o entorsă gravă la gleznă, asociată cu alte leziuni colaterale.

Deocamdată pronosticul medicilor este rezervat și nimeni nu știe când va putea reveni Neymar pe teren, la PSG și la echipa națională a Braziliei.

Cifrele lui Neymar în acest sezon

În actuala stagiune, pentru PSG, Neymar jr. a jucat în 14 meciuri oficiale, în toate competițiile. El a marcat trei goluri și a dat trei pase decisive.

El l-a ajutat foarte mult pe prietenul său și fostul coechipier de la Barcelona, Lionel Messi, să se adapteze la PSG.

Neymar a suferit și patru accidentări, ultima la St. Etienne, motiv pentru care a lipsit în 17 meciuri oficiale de pe agenda celor de la PSG.

 

ADVERTISEMENT
Tags: