Fotbal international

Neymar revine după accidentare. Mesajul postat de brazilian: “Mă doare că sunt acuzat”

25.02.2021 | 22:50
Neymar revine dupa accidentare Mesajul postat de brazilian Ma doare ca sunt acuzat
ADVERTISEMENT

Brazilianul lui PSG, Neymar, revine la antrenamente după accidentarea suferită în meciul de Cupă contra celor de la Caen, care l-a ținut timp de două săptămâni departe de teren.

Din cauza absenței la partida disputată cu Barcelona, Neymar a ținut să posteze un mesaj pe rețelele de socializare în care se arată nemulțumit de tratamentul primit în general pe terenul de joc dar și în afara lui.

ADVERTISEMENT

Brazilianul a fost acuzat în repetate rânduri de comportament nesportiv și mai exact de faptul că simulează des în timpul jocurilor. Acesta neagă aceaste fapte și susține că toate aceste acuze sunt nefondate.

Neymar revine după accidentare. Mesajul postat de brazilian: “Mă doare că sunt acuzat”

“Tristețea e mare, durerea imensă și nu mă pot opri din plâns. Din nou trebuie să mă opresc să fac ceea ce iubesc cel mai mult, adică să joc fotbal. Uneori, mă simt incomod cu stiul meu de joc, pentru că driblez și sunt lovit mereu.

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă problema sunt eu sau ceea ce se întâmplă pe teren…asta mă întristează. Mă doare și mai tare când aud jucători, antrenori și comentatori care mă acuză că simulez, că sunt fals, că mă plâng și că sunt răsfăţat…

Sincer să fiu, mă supără și nu știu cât voi mai rezista pentru că eu vreau doar ca să fiu fericit jucând fotbal. Atât și nimic mai mult”, a postat Neymar pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Pochettino susține că Neymar nu este protejat de arbitrii

Antrenorul lui PSG, argentinianul Maurico Pochettino, susține că Neymar nu este protejat în timpul meciului de arbitrii. Deseori faultat de adversari, brazilianul a avut mereu și o înclinație genetică în a suferi accidentări.

În ultimele 4 luni, superstarul lui PSG a suferit numai puțin de 3 accidentări, 2 la mușchii piciorului și una la gleznă, fapt care l-a făcut să rateze câteva meciuri din lotul parizian. Fară el în echipă, PSG se chinuie în campionat, acolo unde ocupă momentan locul 3 în clasamentul din Ligue 1.

ADVERTISEMENT

“Nu vreau să fac referire la modul în care adversarii au tratat meciul sau la cum au încercat să îl blocheze pe Neymar. Simt că, uneori, există o lipsă de protecție din partea arbitrilor când vine vorba de Neymar, dar nu vreau să speculez”, a declarat Mauricio Pochettino după accidentarea lui Neymar.


  • 222 de milioane de euro a plătit PSG pentru transferul lui Neymar de la Barcelona
ADVERTISEMENT