Fotbal international

Neymar, ruptură totală cu PSG. “Nu mai vreau să joc aici! Vreau la Barcelona!”

19.06.2019 | 17:13
Neymar ruptura totala cu PSG Nu mai vreau sa joc aici Vreau la Barcelona
ADVERTISEMENT

Brazilianul Neymar este la un pas de ruptura totală cu PSG. Jucătorul care străbate una dintre cele mai negre perioade din viața și din cariera lui, a spus lucrurilor pe nume și a răbufnit, strigându-și frustrarea pentru tot ce i se întâmplă. Brazilianul nici nu mai vrea să revină la Paris, socotind că decizia luată în 2017, de a pleca de la Barcelona, a fost cea mai proastă alegere făcută vreodată.

Neymar, ruptură totală cu PSG. Vrea înapoi la Barcelona

„Nu mai vreau să joc aici! Vreau să mă întorc acasă! Nu ar fi trebuit să plec niciodată” – este mesajul cu iz de cerere de iertare pentru toată suflarea catalană pe care El Mundo Deportivo, unul dintre ziarele de casă ale Barcei, l-a pus pe prima pagină imediat. Brazilianul a reacționat în acest mod și după ce președintele PSG, Nasser El Khelaifi, a avut o atitudine severă față de vedetele echipei, iar despre Neymar a spus că nimeni nu l-a forțat să semneze cu PSG.

ADVERTISEMENT

Pentru a-l readuce pe fiul rătăcitor, cerut insistent și de Leo Messi, mai ales după ce Real Madrid a punctat serios prin venirea lui Eden Hazard, Barca e gata să comită o adevărată nebunie. Oferă 100 de milioane, plus trei jucători de valoare, fundașul central Samuel Umtiti, mijlocașul croat Ivan Rakitic și atacantul Ousmane Dembele, jucători care valorează aproape spre 200 de milioane euro!

Neymar PSG la final. Brazilianul, sprijinit de Messi, vrea să revină la Barcelona

Neymar este susținut de Leo Messi

Probabil că dacă nu ar fi avut un aliat atât de important în persoana lui Leo Messi șefii Barcelonei nu ar fi fost atât de disperați să facă o asemenea ofertă unui jucător care a plecat aproape ca un mercenar în 2017, pentru mai mulți bani, iar acum se află într-o situație delicată, cu cotă în scădere cu 100 de milioane de euro și cu sponsorii gata să îl părăsească.

ADVERTISEMENT

În momentul actual Neymar este spectator, în loc să fie pe teren la Copa America, având o nouă accidentare, de astă dată la genunchi. Este acuzat de comiterea unui viol asupra unui fotomodel brazilian și are puse sub sechestru 36 de proprietăți, pentru că datorează fiscului brazilian nu mai puțin de 16 milioane dolari din transferul de la Santos la Barcelona.