Fotbal international

Neymar s-a bucurat ca un nebun la golurile lui PSG din victoria cu Manchester United și l-a imitat pe Mbappe! Video

13.02.2019 | 21:38
Neymar sa bucurat ca un nebun la golurile lui PSG din victoria cu Manchester United si la imitat pe Mbappe Video

PSG a câștigat cu 2-0 partida jucată în deplasare cu Manchester United și a devenit favorită certă la calificarea în faza sferturilor de finală din Liga Campionilor. Returul se va juca pe Parc des Princes peste două săptămâni.

Golurile francezilor au fost marcate de Kimpembe și de Mbappe. Tânărul atacant a mai avut o șansă uriașă de a duce scorul la 3-0, scăpând singur cu De Gea, însă portarul spaniol având un reflex fabulos.

Neymar s-a bucurat ca un nebun la golurile lui PSG

Absent din cauza unei accidentări suferite în luna ianuarie, Neymar a urmărit meciul de acasă, împreună cu familia și prietenii. Brazilianul s-a bucurat ca un nebun la fiecare gol al colegilor săi, iar după reușita lui Mbappe, a imitat modul de celebrare al campionului mondial cu Franța.

Neymar (27 ani) are cifre fabuloase pentru PSG în actuala stagiune, marcând 20 de goluri și oferind 11 assist-uri în 23 de meciuri oficiale. Brazilianul va reveni pe teren abia în luna aprilie, atunci când PSG ar putea juca în semifinalele Ligii Campionilor.

PSG a plătit în schimbul lui Neymar 222 de milioane de euro, reprezentând clauza de reziliere pe care brazilianul o avea în contract cu Barcelona. Cota de piață a lui Neymar este de 180 de milioane de euro în acest moment.