Fotbal international

Neymar s-a despărţit de Bruna Marquezine! Tânăra a confirmat. “A fost decizia lui!” Foto

19.10.2018 | 19:07
Neymar şi Bruna Marquezine la un eveniment. Brazilianul s-a despărţit de tânăra actriţă

Bruna Marquezine, o tânără actriţă de succes din Brazilia, a anunţat că Neymar a decis să se despartă de ea, deşi prietenii celor doi erau siguri că vor participa la o nuntă cât de curând. VEZI MAI MULTE IMAGINI CU BRUNA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Actriţa braziliană Bruna Marquezine a anunţat că Neymar, fotbalistul lui PSG, a hotărât să pună punct relaţiei pe care o aveau de câţiva ani. Cei doi s-au cunoscut în 2013, iar de atunci au avut parte de o relaţie tumultoasă. Idila lor a fost întreruptă de trei ori până acum, ultima oară în vara anului 2017.

Bruna Marquezine a anunţat că Neymar a decis să se despartă de ea

Bruna Marquezine a vorbit despre decizia lui Neymar de a renunţa la povestea lor de iubire. “Da, e adevărat! A fost decizia lui. Nu pot să spun mai multe. Nu îmi place să vorbesc despre viaţa mea personală. Îi port un respect enorm în continuare. Am trecut prin multe împreună”, a spus Bruna Marquezine.

Neymar şi Bruna Marquezine îşi plănuie ca să îşi unească destinele, iar ceremonia trebuia să se desfăşoare în arhipelagul Fernando de Noronha, din statul brazilian Pernambuco, dar planurile celor doi nu s-au concretizat.

Tată lui Neymar anunţa în vară că cei doi se vor căsători

În luna iulie a anului 2018, tatăl lui Neymar a anunţat că cei doi se vor căsători, dar starul lui PSG a decis să pună punct relaţiei la trei luni distanţă. “O să se căsătorească, sunt sigur că o va face. Sunt pe drumul cel bun, cresc împreună, se maturizează. Se întâmplă multe lucruri, dar sunt fericiți împreună. Sunt îndrăgostiți, nu au această presiune de a fi împreună, fiecare are profesia lui. Îi lăsăm să facă ce le spune inima”, a declarat tatăl lui Neymar.

Bruna Marquezine este una dintre cele mai bine plătite actriţe din Brazilia. Fosta iubită a lui Neymar a încasat între septembrie 2017 – septembrie 2018 nu mai puţin de 58 de milioane de dolari.