Sport

Neymar s-a distrat la Disneyland după victoria cu Nice. S-a pozat cu Mickey Mouse. Foto

02.10.2018 | 10:55
Neymar sa distrat la Disneyland dupa victoria cu Nice Sa pozat cu Mickey Mouse Foto

Neymar a jucat perfect în partida Nice – PSG 0-3, din etapa cu numărul 8 din Ligue 1. Brazilianul a marcat o dublă pentru campioana Franței, ajungând la 7 goluri înscrise în 9 partide jucate în actuala stagiune. După victoria din campionat, Neymar și-a luat iubita, pe Bruna Marquezine, și aplecat la Disneyland să se distreze. Sud-americanul s-a pozat cu Mickey Mouse, iar imaginile au ajuns repede viral pe rețelele de socializare.

În vârstă de 26 de ani, Neymar a mers la Disneyland alături de frumoasa lui iubită, s-a dat în mai multe carusele și și-a pus autograful pe mănușa lui Mickey Mouse, inainte de a începe pregătirea pentru partida cu Steaua Roșie Belgrad din Champions League. Starul lui PSG și Bruna Marquezine au mers la popularul resort cu ocazia “Mickey 90 Mouse Party”, petrecere care marchează 90 de ani de la prima apariție a celebrului șoarece de la Disney în Steamboat Willie. Mii de fani au venit să se distreze la Disneyland cu această ocazie.

Neymar i-a dat un autograf lui Mickey Mouse
Neymar i-a dat un autograf lui Mickey Mouse

Neymar s-a distrat la Disneyland. Poza cu Mickey Mouse a făcut furori pe Instagram

Alături de autograful dat pe mănușa lui Mickey, Neymar a scris “Aniversare fericită!” Apoi s-a fotografiat alături de celebrul personaj și a postat poza pe contul personal de Instagram, unde are 103 milioane de fani din întreaga lume. Îmbrăcat cu o bluză multicoloră și pantaloni de trening, brazilianul s-a dat și în caruselul Ratatouille. Bruna Marquezine a părut că se distrează de minute alături de iubitul ei fotbalist. Ea a purtat o bentiță model Minnie Mouse și ochelari de soare.

Neymar și Bruna Marquezine se întâlnesc din anul 2012, când celor 2 li s-a făcut cunoștință în timpul unui carnaval din Rio. După distracția de la Disneyland, Neymar se pregătește pentru duelul din Champions League cu Steaua Roșie Belgrad, apoi urmează meciul din campionat cu Olympique Lyon, pe care PSG îl va disputa pe teren propriu.

Neymar s-a distrat la Disneyland. Poza cu Mickey Mouse a făcut furori pe Instagram
Neymar s-a distrat la Disneyland. Poza cu Mickey Mouse a făcut furori pe Instagram