Fotbal international

Neymar s-a întors din Brazilia pentru PSG – Manchester United! A luat foc la finalul meciului: “Este o ruşine! Habar n-au de fotbal”

07.03.2019 | 01:06
Neymar sa intors din Brazilia pentru PSG  Manchester United A luat foc la finalul meciului Este o rusine Habar nau de fotbal

Neymar s-a întors din Brazilia pentru meciul PSG – Manchester United, partidă din manşa retur a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Atacantul a rămas perplex în momentul în care arbitrul Damir Skomina a acordat lovitura de la 11 metri pentru Manchester United, în prelungirile partidei.

UPDATE, ora 01:07. Neymar a fost extrem de vehement la finalul meciului PSG – Manchester United 1-3 şi a pus tunurile pe arbitri şi pe VAR: “Este o ruşine, au pus patru oameni care habar n-au de fotbal ca să se uite în reluări slow motion şi să ia decizii. Nu este un penalty. Cum poate fi henţ când îl loveşte în spate?”, a fost reacţia lui Neymar.


Neymar s-a întors din Brazilia pentru PSG – Manchester United. Atacantul, criticat în Franţa

Neymar s-a întors din Brazilia pentru PSG – Manchester United şi a privit prestaţia colegilor săi din tribuna VIP a stadionului “Parc des Princes”. Vedeta parizienilor a stat două săptămâni în ţara natală şi a mers la Carnavalul de la Bahia. Decizia atacantului de 27 de ani a fost criticată în Franţa, însă Neymar le-a răspuns imediat contestatarilor.

“Tot ceea ce postez pe reţelele de socializare este viaţa mea personală. Sunt o persoană care are grijă. Ştiu când este momentul adecvat să postez ceva. Dacă vreau să merg şi să dansez, o fac. Dacă am meci a doua zi, seara nu o să ies în oraş”, a declarat Neymar.

Neymar s-a întors din Brazilia pentru PSG - Manchester United. Francezii aşteaptă revenirea brazilianului pe teren
Neymar s-a întors din Brazilia pentru PSG – Manchester United. Francezii aşteaptă revenirea brazilianului pe teren

Când va juca din nou Neymar pentru PSG

Medicii lui PSG se aşteaptă ca Neymar să revină pe teren la finalul lunii martie, însă până atunci, Thomas Tuchel a declarat că îl aşteaptă pe atacantul brazilian să revină la antrenamente. De altfel, antrenorul campioanei Franţei a anunţat recent că vrea ca fotbalistul de 27 de ani să fie prezent lângă colegii lui înainte de returul cu Manchester United, lucru care s-a şi întâmplat.

“Mereu face o treabă bună când se întoarce acasă, în Brazilia. Este important ca Neymar să se întoarcă înainte de meciul cu Manchester United pentru a fi alături de colegii lui. Speră să revină mai puternic şi că va fi alături de echipă înainte de meciul cu United”, a susţinut Thomas Tuchel.