Video+foto. 150 de invitaţi la ziua lui Neymar! Brazilianul Ronaldo, vedeta serii

Vicentiu Dinescu   
in Galerie foto
05/02/2018, 13:23
Video+foto. 150 de invitaţi la ziua lui Neymar! Brazilianul Ronaldo, vedeta serii GALERIE FOTO

Pe lângă coechipierii de la Paris Saint-Germain, a antrenorului Unai Emery şi a patronului qatarez Nasser Al-Khelaifi, Neymar l-a invitat şi pe conaţionalul său Luiz Gustavo, care joacă la marea rivală Olympique Marseille.

Presa a anunţat că printre invitaţi au fost şi 50 de apropiaţi veniţi din Brazilia şi cazaţi în capitala Franţei pe cheltuiala lui Neymar. La eveniment a fost prezent şi uruguayanul Edinson Cavani, care a avut mai multe conflicte cu atacantul brazilian.

Neymar a impus un cod vestimentar pentru petrecere

La petrecere a fost prezent şi un alt fotbalist brazilian aflat în mare formă, Gabriel Jesus. Acesta a profitat de faptul că este accidentat şi nu poate fi folosit de Josep Guardiola la Manchester City. Neymar împlineşte astăzi 26 de ani, dar a organizat petrecerea duminică, la Pavillon Cambon.

 

Mare fan al fotbalului, DJ Snake a fost la rândul său prezent la aniversarea lui Neymar, la fel ca şi umoristul Malik Bentalha sau actorul Eric Judor. Toţi au fost îmbrăcaţi în smoking, acesta fiind codul vestimentar impus de Neymar invitaţilor săi.

 

Ştirea MOMENTULUI

Kylian Mbappe dedică victoria tuturor francezilor: “Suntem mândri că i-am făcut fericiţi”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.