Fotbal international

Video+foto. 150 de invitaţi la ziua lui Neymar! Brazilianul Ronaldo, vedeta serii

Starul brazilian Ronaldo a fost atracţia serii la petrecerea de la Paris prin care Neymar şi-a sărbătorit împlinirea a 26 de ani.
05.02.2018 | 13:23
Videofoto 150 de invitati la ziua lui Neymar Brazilianul Ronaldo vedeta serii

Pe lângă coechipierii de la Paris Saint-Germain, a antrenorului Unai Emery şi a patronului qatarez Nasser Al-Khelaifi, Neymar l-a invitat şi pe conaţionalul său Luiz Gustavo, care joacă la marea rivală Olympique Marseille.

Presa a anunţat că printre invitaţi au fost şi 50 de apropiaţi veniţi din Brazilia şi cazaţi în capitala Franţei pe cheltuiala lui Neymar. La eveniment a fost prezent şi uruguayanul Edinson Cavani, care a avut mai multe conflicte cu atacantul brazilian.

Neymar a impus un cod vestimentar pentru petrecere

La petrecere a fost prezent şi un alt fotbalist brazilian aflat în mare formă, Gabriel Jesus. Acesta a profitat de faptul că este accidentat şi nu poate fi folosit de Josep Guardiola la Manchester City. Neymar împlineşte astăzi 26 de ani, dar a organizat petrecerea duminică, la Pavillon Cambon.

 

Mare fan al fotbalului, DJ Snake a fost la rândul său prezent la aniversarea lui Neymar, la fel ca şi umoristul Malik Bentalha sau actorul Eric Judor. Toţi au fost îmbrăcaţi în smoking, acesta fiind codul vestimentar impus de Neymar invitaţilor săi.