Sport

Neymar se distrează teribil în cantonamentul lui PSG din Japonia. Provocarea inedită pe care brazilianul i-a dat-o unui coleg. Video

Paris Saint-Germain se pregătește departe de casă pentru noul sezon. Campioana Franței are stagiul de pregătire în Japonia, acolo unde Neymar e responsabil cu buna dispoziție.
21.07.2022 | 18:57
Neymar se distreaza teribil in cantonamentul lui PSG din Japonia Provocarea inedita pe care brazilianul ia dato unui coleg Video
Neymar se distrează teribil în cantonamentul lui PSG din Japonia. Provocarea inedită pe care brazilianul i-a dat-o unui coleg. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Dat ca și plecat de la PSG în această vară, Neymar (30 de ani) va continua cel mai probabil la campioana Franței. Protagonistul celui mai scump transfer din istorie e dorit cu insistență de noul antrenor al parizienilor, Christophe Galtier.

Neymar, moment amuzant cu unul dintre colegii de la PSG

Superstarul brazilian nu pare deloc afectat de zvonurile din ultima vreme. „Ney” face show nu doar pe teren, ci și când este în cantonament cu echipa. Pentru noul sezon competițional, PSG a ales să se pregătească în Japonia.

ADVERTISEMENT

Recent, Neymar a râs în hohote după ce i-a lansat o provocare „imposibilă”. Este vorba despre Arnaud Kalimuendo (20 de ani), pe care brazilianul l-a tachinat teribil.

Superstarul brazilian l-a îndemnat pe tânărul atacant francez să mănânce cu chopsticks (n.r. – bețișoare chinezești). În ciuda tuturor eforturilor, Kalimuendo a eșuat.

ADVERTISEMENT

În timp ce Arnaud Kalimuendo își dădea silința pentru a mânca cu bețișoarele chinezești, Neymar înregistra momentul, iar videoclipul a devenit viral.

„Vreau ca Neymar să rămână alături de noi. E un jucător de clasă mondială pe care toți antrenorii din lume și l-ar dori. Deja am idei clare în ceea privește planul meu de viitor și vreau ca el să fie aici”, declara Christophe Galtier, la prima sa conferință de presă în calitate de antrenor al lui PSG.

ADVERTISEMENT

PSG va juca primul meci oficial al sezonului pe 31 iulie, Supercupa Franței, cu Nantes. Până atunci, campioana din Hexagon mai are de jucat două amicale în Japonia, cu Urawa Reds și Gamba Osaka, după ce le-a învins deja pe Quevilly Rouen, scor 2-0, și Kawasaki Frontale, scor 2-1.

Cine este Arnaud Kalimuendo

Arnaud Kalimuendo este un produs 100% al celor de la PSG, iar în acest sezon pare că va avea mai multe șanse să joace pentru campioana Franței. Atacantul în vârstă de 20 de ani nu are decât patru meciuri la prima echipă a lui Paris Saint-Germain.

ADVERTISEMENT

În ultimii doi ani, Kalimuendo a fost împrumutat la Lens, acolo unde a bifat 65 de prezențe, a marcat 21 de goluri și a oferit șase pase decisive. Conform site-ului de specialitate transfermarkt.com, „victima” lui Neymar este cotată la 18 milioane de euro.


  • (P) Cota NETBET pentru PSG – Nantes: 2,40 este cota pentru „PSG câștigă la zero”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: