Veşti bune despre Neymar. Când ar putea reveni la antrenamente

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
13/04/2018, 11:02
Veşti bune despre Neymar. Când ar putea reveni la antrenamente

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Întreaga Brazilie este cu sufletul la gură pentru starea de sănătate a starului echipei naţionale, atacantul lui PSG, Neymar. Accidentat într-un mod stupid, de unul singur, în timpul meciului cu Marseille, din urmă cu şase săptămâni, Neymar a fost operat la al cincilea metatarsian (degetul mic) de la piciorul drept de către medicul selecţionatei, Rodrigo Lasmar într-o clinică din Belo Horizone.

Pronosticul medicului, conform căruia jucătorul va fi apt pentru antrenamente la ritm normal peste aproximativ 2,5-3 luni a creat panică în rândul fanilor, pentru că ar fi vorba de o revenire la limită înainte de debutul Braziliei la turneul final al CM din Rusia, programat pe 17 iunie, de la ora 21:00, în compania Elveţiei.

Vrea să joace şi finla Cupei Franţei

Iată însă că după evaluarea făcută joi la aceeaşi clinică unde a fost operat veştile sunt mult mai bune. Doctorul Lasmar a apreciat că recuperarea decurge foarte bine şi Neymar ar avea toate şansele să se alăture în deplinătatea forţelor fizice chiar pe 21 mai, când se va reuni lotul selecţionat de Tite.

Informaţia confirmă declaraţia făcută în urmă cu câteva zile de către antrenorul lui PSG, spaniolul Unai Emery, care a spus că jucătorul echipei sale va fi prezent la Paris în maxim trei săptămâni, sperând să îl poată folosi în finala Cupei Franţei. PSG e calificată în semifinale, unde va întâlni pe Caen şi nu are cum să aibă probleme, iar finala ar urma să fie un antrenament cu public, pentru că în a doua semifinală vor juca două echipe din a treia ligă, Les Herbiers şi Chambly!

PARTENERI
Închide ×