Neymar se recuperează după accidentare în Barcelona. Tratament revoluționar, cu celule stem!

Alin Miu   
în PSG
07/02/2019, 23:11
Neymar se recuperează după accidentare în Barcelona. Tratament revoluționar, cu celule stem!
Neymar se recuperează după accidentare în Barcelona. Tratament revoluționar, cu celule stem

Neymar se află în aceste zile la Barcelona, așa cum s-a întâmplat și săptămâna trecută. Nu pentru a-și negocia revenirea la clubul de pe Camp Nou, ci pentru a urma tratamentul de recuperare pe care medicii i l-au recomandat după o nouă accidentare complicată.

Conform cotidianului Le Parisien, brazilianul este supus unui tratament revoluționar, bazat pe o injecție cu plasmă bogată în trombocite și celule stem.

Neymar se recuperează după accidentare în Barcelona

Chiar și așa, Neymar nu are nicio șansă de a evoluat în „dubla” cu Manchester United din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Antrenorul parizienilor a anunțat că brazilianul va reveni pe teren abia la începutul lunii aprilie.

Neymar are șanse mici de a reveni la Barcelona la vară, președintele Josep Maria Bartomeu declarând că echipa sa nu are nicio intenție de a-l transfera în acest an.

Cifre uimitoare pentru brazilian

Neymar (28 ani) a evoluat în 23 de partide pentru PSG în actuala stagiune, marcând 20 de goluri și oferind 11 assist-uri. În ciuda acestor cifre impresionante, șeicii l-au adus pe Neymar cu un scop precis: câștigarea Ligii Campionilor.

Brazilianul a dezamăgit în dubla cu Real Madrid din optimile de finală ale precedentului sezon, câștigată de madrileni cu 5-2 la general.

Este cel mai scump transfer din istoria fotbalului, PSG achitând în schimbul său clauza de reziliere de 222 de milioane de euro. În prezent, cota de piață a atacantului a scăzut la 180 de milioane de euro.

Presiune în jurul lui Neymar există și la nivelul echipei naționale. La fel ca prietenul său Messi cu Argentina, Neymar nu a câștigat mai nimic bu Brazilia. În acest an, Copa America este găzduită chiar de brazilieni, astfel că starul lui PSG trebuie să răspundă criticilor cu un parcurs cât mai îndelungat.

Închide ×