Sport

Neymar și-a ales echipa la care vrea să joace din sezonul viitor: “E disperat să se transfere!”

Neymar vrea să plece de la PSG în această perioadă de mercato şi vrea să se întoarcă la Barcelona. Mutarea este complicată din cauza situaţiei financiare de la club.
21.06.2023 | 09:45
Neymar sia ales echipa la care vrea sa joace din sezonul viitor E disperat sa se transfere
Neymar şi Messi, la PSG. Sursa: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Neymar a avut un sezon sub aşteptări cu PSG şi ar putea să plece în această vară de la echipa din Paris. Brazilianul s-a transferat pe Parc des Princes în 2017, pentru suma record de transfer de 222 de milioane de euro.

Neymar și-a ales echipa la care vrea să joace din sezonul viitor! Vrea să revină la Barcelona

Superstarul vrea cu orice preţ să se transfere de la PSG în această vară scriu cei de la Goal. Brazilianul îşi doreşte  să revină la FC Barcelona, club pentru care a mai evoluat între 2013 şi 2017.

ADVERTISEMENT

În această vară, PSG l-a pierdut pe Leo Messi. Superstarul argentinian a plecat la Inter Miami, după doi ani petrecuţi la Paris. Ultimul sezon a fost dificil pentru Messi, care a ajuns să fie huduit de proprii fani.

În ceea ce îl priveşte pe Neymar, el mai are contract cu PSG până în 2025 şi sub nicio formă parizienii nu îl vor lăsa să plece liber. Pentru catalani mai este şi problema salariului jucătorului, greu de acoperit în aceste condiţii:

ADVERTISEMENT

“Mutarea este una complicată. Xavi a anunțat deja că Neymar nu face parte din planurile sale pentru perioada de mercato. Situația financiară a clubului face ca un transfer să nu fie posibil acum, ci mai degrabă un împrumut.

De asemenea, Neymar ar fi nevoit să accepte o reducere semnificativă a salariului, pentru a se întoarce în Catalonia.”, scriu cei de la Goal.

ADVERTISEMENT

Neymar va deveni tată! Prietena fotbalistului a făcut anunţul pe Instagram

Cota de piaţă a lui Neymar este de 70 de milioane de euro, iar PSG vrea să obţină o sumă asemănătoare prin care să îşi scoată o parte din investiţia semnificativă realizată în urmă cu şapte ani.

Dacă din punct de vedere profesional, Neymar are o vară agitată, din punct de vedere personal lucrurile merg bine pentru superstarul brazilian. Prietena fotbalistului, Bruna Biancardi, îi va dărui un copil:

ADVERTISEMENT

“De abia așteptăm să vii pe lume și știm că ești aici să ne desăvârșești dragostea, să ne faci zilele mult mai fericite. Te vei alătura unei familii frumoase, care deja te iubește foarte mult! Fiule, te așteptăm”, a scris Bruna Biancardi pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: