Sport

Neymar și-a cumpărat un nou conac de lux în Brazilia! Suma halucinantă pe care a plătit-o starul de la PSG. Video

Neymar nu se uită la bani când vine vorba despre locuințele sale. Așa se face că, înainte de Crăciun, starul de la PSG și-a cumpărat un nou conac ultraluxos în Brazilia.
26.12.2021 | 17:33
Neymar sia cumparat un nou conac de lux in Brazilia Suma halucinanta pe care a platito starul de la PSG Video
ADVERTISEMENT

Neymar își petrece sărbătorile de iarnă în Brazilia, țara sa natală. Cel mai probabil, alături de familie, prieteni și Bruna Biancardi, despre care se zvonește că ar fi noua sa iubită.

Neymar și-a cumpărat un nou conac de lux în Brazilia

Potrivit site-ului Em Off, noul conac al lui Neymar este situat într-o zonă numită Alphaville, lângă Sao Paulo (Brazilia). Locuința ultraluxoasă l-a costat puțin sub trei milioane de euro pe starul de la PSG.

ADVERTISEMENT

Conacul este dotat cu șapte dormitoare, un teren de squash, piscină, un garaj pentru 20 de mașini și chiar un lift panoramic între etaje. Neymar ar fi intrat în posesia construcției impunătoare cu doar două zile înainte de Crăciun.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BRUNO IVANOFF (@bruno.sharkimoveis)

Un alt conac al lui Neymar, din Brazilia, este situat lângă Rio de Janeiro și dotat cu propriul heliport, sală de sport, teren de tenis și debarcader.

ADVERTISEMENT

De asemena, fotbalistul, în vârstă de 29 de ani, mai are o vilă în stațiunea paradisiacă Mangaratiba.

Neymar ar fi petrecut Crăciunul cu noua iubită

Se crede că Neymar a sărbătorit ziua de Crăciun la noul său conac, alături de familie, prieteni, și presupusa noua sa iubită, Bruna Biancardi.

ADVERTISEMENT

Bruna Biancardi susținea, lună trecută, într-o sesiune de întrebări și răspunsuri cu fanii pe Instagram, că nu se află într-o relație. Însă, în urmă cu două săptămâni, aceasta a fost surprinsă, alături de Neymar, în tribune, la meciul de acasă disputat de PSG împotriva celor de la Nantes.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BRUNA BIANCARDI (@brunabiancardi)

În ziua de Crăciun, Neymar a postat mai multe fotografii, pe rețelele sociale, alături de mama, tatăl, sora și fiul său, Davi. Însă, în nicio imagine nu e prezentă și presupusa sa iubită.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NJ ?? (@neymarjr)

Totodată, Biancardi apare, alături de Neymar, în mai multe fotografii postate cu o zi înainte de Crăciun, când vedeta de la PSG a fost să-și viziteze bunica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NJ ?? (@neymarjr)

Neymar se recuperează după accidentarea din meciul cu Saint-Etienne

Neymar încă se află în perioada de recuperare după ce, la finalul lunii noiembrie, a suferit o accidentare gravă în meciul cu Saint-Etienne.

Brazilianul a postat, recent, pe rețelele sociale, un videoclip din timpul antrenamentelor din sala de fitness.

ADVERTISEMENT
Tags: