Fotbal international

Neymar a semnat noul contract cu PSG. Salariul imens pe care-l va primi în următorii 5 ani. Update

08.05.2021 | 16:08
Neymar a semnat noul contract cu PSG Salariul imens pe carel va primi in urmatorii 5 ani Update
Starul brazilian s-a decis în privința viitorului său. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Vești extraordinare pentru fanii PSG. După negocieri dure care s-au întins pe parcursul mai multor luni, oficialii clubului l-au convins pe Neymar să continue aventura pe „Parc de Princes”.

Neymar a semnat noul contract cu PSG

UPDATE 8 mai, ora 15:47 / PSG a anunțat că brazilianul Neymar a semnat un nou contract, valabil până în vara lui 2025.

ADVERTISEMENT

„Paris Saint-Germain este încântată să anunțe că Neymar a semnat o prelungire a contractului pentru încă trei sezoane, până pe 30 iunie 2025”, se arată în comunicatul oficial emis de campioana Franței.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Saint-Germain (@psg)


Neymar va primi 30 de milioane de euro net pe an de la PSG după prelungirea contractului

Update 08 mai, ora 14:00 / S-a aflat salariul astronomic pe care îl va încasa Neymar odată cu parafarea noului contract. Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, pentru a-l convinge să rămână la PSG, oficialii clubului i-au oferit aproximativ 30 de milioane de euro net pe sezon, sumă la care se pot adăuga o mulțime de bonusuri de performanță.

ADVERTISEMENT

Pe cel mai consistent dintre acestea îl va încasa, însă, doar în cazul în care va reuși să-și conducă echipa spre trofeul Ligii Campionilor. În actuala stagiune, parizienii s-au oprit în semifinale, fiind învinși categoric, 1-4 la general, de Manchester City.

Nu mai puțin de 222 de milioane de euro, o sumă record pentru fotbalul mondial, a plătit PSG în 2017 pentru a-l aduce pe starul brazilian de la Barcelona, dar investiția a meritat din plin, judecând după cifrele sale în tricoul campioanei Franței: 15 goluri și 10 pase decisive în cele 27 de meciuri jucate în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Știrea Inițială, 8 mai, ora 10:50

Potrivit   L’Equipe, acesta a acceptat să semneze prelungirea contractului scadent în 2022. Noua înțelegere va fi valabilă până în 2026, iar anunțul oficial este așteptat chiar în cursul zilei de sâmbătă, 8 mai.

De altfel, în ciuda zvonurilor care dădeau ca sigură întoarcerea sa la Barcelona, de unde a fost transferat în schimbul unei sume record pentru fotbalul mondial – 222 de milioane de euro, starul brazilian s-a arătat mereu dispus să rămână alături de campioana en-titre a Franței.

ADVERTISEMENT

Neymar nu pleacă de la PSG. A fost convins să semneze prelungirea contractului

PSG a crescut mult de la sosirea mea. Este un club respectat. Facem parte din cele mai bune patru echipe din Liga Campionilor pentru al doilea an consecutiv”, a declarat Neymar la finalul celei de-a doua manșe a semifinalei Ligii Campionilor, pierdută în fața lui Manchester City, scor 1-4 la general.

În schimb, Kylian Mbappe nu mai pare atât de tentat să rămână la Paris Saint Germain. Ba chiar ar fi refuzat fără să stea pe gânduri un contract de 40 de milioane de euro pe sezon, din dorința de a ajunge cât mai curând posibil la Real Madrid.

Asta deși directorul sportiv al campioanei Franței și-a exprimat în nenumărate rânduri convingerea că atacantul francez va semna prelungirea contractului. „Totul este clar, cunoaștem situația lui Kylian, el știe ce credem, nu există nimic mai mult decât atât. Mai are un an de contract, decizia lui va veni.

Suntem, în general, optimiști cu privire la o nouă înțelegere. Nici măcar nu avem un motiv să nu fim optimiști cu privire la viitor. Cer încă o dată concentrare totală”, a declarat Leonardo.

Florentino Perez, despre transferul lui Mbappe: „Nu cred că se va împuşca vreun fan în cap”

Pe de altă parte, deși în spațiul public se vehiculează că negocierile pentru transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid sunt în plină desfășurare, Florentino Perez încearcă să păstreze aparențele. Ba chiar susține că eșecul Super Ligii Europei, competiția cu circuit închis pe care se pregătea să o lanseze, va face ca astfel de mutări să devină aproape imposibil de realizat.

„În general, nu vor fi transferuri mari în această vară. Când banii nu circulă de la cluburile bogate la cele sărace, toată lumea are de suferit.

Este imposibil să aduci jucători precum Mbappe sau Haaland fără Super Ligă, în general, nu doar pentru Real Madrid. Dacă nu-l luăm pe Mbappe în această vară, nu cred că se va împuşca vreun fan în cap.

Ei (n.r. fanii) ştiu că facem tot ceea ce putem şi că dacă lucrurile nu se întâmplă, înseamnă că este imposibil”, a declarat președintele madrilenilor.

ADVERTISEMENT
Tags: