Sport

Neymar și-a declarat dragostea față de iubita sa model! Ce i-a scris brazilianul de ziua ei de naștere

Neymar și-a declarat pentru prima dată dragostea în mod public față de iubita sa model, Bruna Biancardi, printr-o postare pe Instagram de ziua ei de naștere.
19.04.2022 | 09:15
Neymar sia declarat dragostea fata de iubita sa model Ce ia scris brazilianul de ziua ei de nastere
Bruna Biancardi, iubita lui Neymar. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Neymar și Bruna Biancardi se află într-o relație amoroasă de mai bine de un an, dar cei doi au evitat inițial să apară în public. La începutul acestui an, brazilianul a confirmat noua sa relație postând pe rețelele de socializare fotografii cu Bruna.

Cum și-a declarat Neymar dragostea pentru iubita sa

Cu ocazia zilei de naștere a partenerei sale, care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, Neymar a postat pe Instagram o postare cu Bianca Biancardi, manifestându-și pentru prima dată public afecțiunea față de ea.

ADVERTISEMENT
Neymar și Bruna Biancardi
Neymar pozând-o pe Bruna Biancardi la petrecerea de ziua ei. Sursa foto: Instagram

 

În descriere, Neymar a scris: Bru, frumoaso. Îți doresc tot ce e mai bun pe lumea asta, să îți poți îndeplini toate visele. Ziua este a ta, dar cei care primesc cadoul suntem noi. Sunt atât de fericit să te am în viața mea. Te iubesc”. Urarea a fost încheiată cu un emoticon în formă de inimă.

Brazilianul a aranjat o petrecere surpriză cu ocazia aniversării de 28 de ani a iubitei sale, chemându-i familia la Paris. Fotomodelul i-a răspuns lui Neymar tot printr-o postare, în care apar cei doi, împreună cu membri din familia sărbătoritei.

ADVERTISEMENT
De ziua Brunei Biancardi
Bruna Biancardi, împreună cu Neymar și familia ei la ziua sa de naștere. Sursa foto: Instagram

 

Bruna i-a transmis: Mulțumesc pentru acest cadou incredibil, pentru această surpriză și pentru că te-ai gândit la fiecare detaliu. Să am familia mea în această zi alături de mine este foarte special! Vă iubesc, băieți”.

Cine este Bruna Biancardi

Bruna Biancardi este un fotomodel și influencer pe Instagram, fiind urmărită în prezent de aproape 900.000 de urmăritori. De origine braziliană, Bruna își trăiește acum viața în capitala Franței, alături de atacantul lui Paris Saint-Germain.

ADVERTISEMENT

Neymar și Bruna Biancardi și-au făcut publică relația după câteva luni în care existau doar speculații că cei doi ar forma un cuplu.

Jucătorul de 30 de ani a sărbătorit Crăciunul la noua sa vilă de 3 milioane de euro din Brazilia, în apropiere de Sao Paulo, împreună cu Bruna. Ea a fost văzută într-una din fotografiile postate de Neymar, cu o zi înainte de Crăciun, în timpul unei vizite la bunica lui.

ADVERTISEMENT

Starul lui PSG este la a doua relație serioasă. Ultima iubită a lui Neymar a fost actrița braziliană Bruna Marquezine. Cei doi s-au despărțit pentru a doua oară în 2018.

Au mai existat speculații cu privire la o relație între Neymar și cântăreața argentiniană Emilia Mernes, dar fotbalistul nu a confirmat niciodată acest lucru.

 

 

 

ADVERTISEMENT