Fotbal international

Neymar și-a „eliberat” programul pentru Carnavalul de la Rio! Brazilianul a luat roșu în ultima etapă din campionatul Franței

24.02.2020 | 12:51
Neymar sia eliberat programul pentru Carnavalul de la Rio Brazilianul a luat rosu in ultima etapa din campionatul Frantei
ADVERTISEMENT

Neymar continuă să aibă o legătură „misterioasă” cu accidentările sau eliminările chiar în momentul în care se desfășoară Carnavalul de la Rio. Starul lui PSG a luat roșu în meciul cu Bordeaux, din ultima etapă din Ligue 1 și va rata partida cu Dijon, de pe data de 29 februarie.

Neymar nu ratează nici în acest an carnavalul de la Rio

În ultima etapă din Ligue 1, PSG a primit vizita lui Bordeaux, iar duelul a fost cel mai frumos din această rundă. Trupa lui Thomas Tuchel s-a impus cu 4-3, dar tehnicianul elvețian a primit o veste proastă chiar la finalul meciului (minutul 90+2), atunci când Neymar a primit al doilea galben, după o intrare inutilă asupra unui adversar.

ADVERTISEMENT

Astfel, starul brazilian nu va rata nici în acest an carnavalul de la Rio, petrecere la care a participat în ultimii șase ani, chiar dacă echipa sa avea nevoie de serviciile acestuia.

Începând cu anul 2015, în perioada în care evolua la Barcelona, Neymar a fost suspendat în două rânduri pentru cumulul de cartonașe galbene. În 2017, brazilianul a întâmpinat probleme medicale care l-au făcut să stea din nou pe tușă.

ADVERTISEMENT

În 2018, după transferul la PSG, Neymar a continuat să meargă la carnavalul de la Rio, chiar dacă era accidentat, iar doctorii l-au sfătuit să se odihnească.

Neymar i-a acuzat pe șefii lui PSG la sfârșitul meciului cu Dortmund

La sfârștiul duelului dintre PSG și Borussia Dortmund, Neymar i-a acuzat pe șefii campioanei Franței că nu l-au lăsat să joace patru meciuri, în momentul când el revenise după accidentare: „Este greu să stai patru meciuri fără să joci. Din păcate, nu a fost alegerea mea, a fost ceva din club, de la medici, ei au fost cei care au luat această decizie, nu mi-a plăcut”.

ADVERTISEMENT

„Am avut multe discuții în acest sens. Am vrut să joc, m-am simțit bine, dar clubul s-a temut și eu am fost cel care a suferit la final”, a încheiat Neymar.

  • 160.000.000 de euro este cota de piață a lui Neymar, conform transfermarkt.com
Tags: