Fotbal international

Neymar şi-a prezentat noua iubită! Practică sporturi extreme şi este vicecampioană mondială! Foto

14.01.2019 | 18:43
Neymar sia prezentat noua iubita Practica sporturi extreme si este vicecampioana mondiala Foto

Neymar şi-a prezentat noua iubită, după ce a recunoscut public că are o relaţie cu Leticia Bufoni. Femeia, în vârstă de 25 de ani, este vicecampioană mondială la skatebording, iar starul brazilian a felicitat-o după ultimul succes reuşit la “Skate Street”.

“Felicitări, iubita mea. Mândru de tine”, a fost mesajul postat de Neymar pe contul personal de Instagram. Leticia Bufoni i-a răspuns imediat şi i-a oferit o replică romantică. “Te iubesc”, a scris sportiva de 25 de ani, care a redistribuit imaginea postată de vedeta lui PSG. Brazilianca este activă pe reţelele de socializare, iar contul personal de Instagram are în acest moment peste două milioane de like-uri. VEZI IMAGINILE MAI SUS ÎN GALERIA FOTO.

Neymar şi-a prezentat noua iubită. Cine este Leticia Bufoni

Neymar şi-a prezentat noua iubită, iar fanii brazilianului sunt încântaţi de Leticia Bufoni. Năcută în Sao Paulo, femeia a început să participe la concursurile de skateboarding încă de la 14 ani. La concursurile X Games, competiţie dedicată sporturile extreme, Leticia Bufoni a câştigat zece medalii pentru Brazilia. În 2013 şi 2018, brazilianca a cucerit medalia de aur la Skate Street şi Real Women. Sportiva de 25 de ani este sponsorizată de Nike SB, Red Bull, GoPro, Beats By Dre, Plan B Skateboards, Venture Trucks, Bones Wheels, Boarders for Breast Cancer, Grizzly Griptape, Allroad Mobile, Oi Brasil şi Petrobras. Conform presei din Brazilia, averea noii iubite a lui Neymar este cifrată la aproximativ două milioane de euro.

Neymar şi-a prezentat noua iubită. Ce mesaj a postat pe Instagram
Neymar şi-a prezentat noua iubită. Ce mesaj a postat pe Instagram

Leticia Bufon locuieşte în prezent în Miami şi este un mare fan al lui FC Barcelona. În 2017, brazilianca a fost în tribune la amicalul câştigat de catalani în faţa lui Real Madrid, scor 3-2, partidă disputată în Statele Unite ale Americii. Neymar s-a despărţit în 2018 de actriţa Bruna Marquezine. La începutul anului trecut, presa din Brazilia anunţa că cei doi se vor căsători, însă evenimentul nu a mai avut loc.