Fotbal international

Neymar şi-a schimbat freza şi i-a lăsat muţi pe fanii lui: “Nu am văzut ceva mai urât în viaţa mea” Foto

21.12.2018 | 17:06
Neymar sia schimbat freza si ia lasat muti pe fanii lui Nu am vazut ceva mai urat in viata mea Foto

Neymar şi-a schimbat freza şi i-a lăsat muţi pe fanii lui de pe reţelele de socializare. Internaţionalul brazilian este deja în vacanţă, după ce Thomas Tuchel i-a permis să plece mai devreme acasă, iar vedeta lui PSG nu a stat degeaba. Atacantul de 26 de ani şi-a chemat acasă frizerul şi a ales să încheie anul 2018 cu un nou look, unul care i-a şocat pe fanii brazilianului.

Starul campioanei Franţei a ales să-şi facă nişte codiţe blonde, pe modelul rasta, şi s-a ras pe părţile laterale. La scurt timp, Neymar a postat imaginile pe contul personal de Instagram şi fotografiile au ajuns pe toate reţelele de socializare, motiv pentru ca mulţi să râdă de noua frizură a fotbalistului de 26 de ani.

Neymar şi-a schimbat freza şi i-a lăsat muţi pe fanii lui. Toată lumea râde brazilian

Neymar şi-a schimbat freza şi i-a lăsat muţi pe fanii lui. Atacantul lui PSG a fost imediat ironizat şi mulţi şi-au adus aminte f rizura oribilă pe care fotbalistul a avut în primul meci de la Campionatul Mondial din Rusia. “Nu am văzut ceva mai urât în viaţa mea”, “Şi-a făcut nişte spaghete noi (n.r. aluzie la frizura pe care Neymar a avut la CM 2018)”, “Înainte avea o farfurie de spaghete completă în cap, acum are doar jumătate” sau “Sunt şocată de ceea ce am văzut”, au fost câteva dintre reacţiile de pe reţelele de socializare.

Neymar şi-a schimbat freza şi i-a lăsat muţi pe fanii lui. Cum au comentat decizia brazilianului
Neymar şi-a schimbat freza şi i-a lăsat muţi pe fanii lui. Cum au comentat decizia brazilianului

Fotbalistul de 26 de ani a fost trimis mai devreme în vacanţă după ce a acuzat probleme la aductorii piciorului drept. În actualul sezon, Neymar a marcat 16 goluri în cele 19 meciuri jucate în toate competiţiile jucate de PSG. Oficialii clubului de pe “Parc des Princes” aşteaptă ca brazilianul să revină la echipă pe 2 ianuarie după ce a jucat ultima oară în tricoul campioanei Franţei pe 11 decembrie, când a marcat un gol în Steaua Roşie Belgrad – PSG 1-4.