Fotbal international

Neymar şi-a schimbat look-ul după ce a ratat trofeul Ligii Campionilor cu PSG! A sărbătorit ziua de naştere a fiului său. Foto

27.08.2020 | 20:55
Neymar sia schimbat lookul dupa ce a ratat trofeul Ligii Campionilor cu PSG A sarbatorit ziua de nastere a fiului sau Foto
ADVERTISEMENT

Neymar şi-a schimbat look-ul şi îşi reîncarcă bateriile după finala de Champions League pierdută de PSG în faţa lui Bayern Munchen, cu scorul de 0-1.

Atacantul brazilian a fost dărâmat la finalul meciului pierdut şi chiar a refuzat, iniţial, să îşi ridice medalia de finalist. A plâns în hohote minute bune, după fluierul de final.

ADVERTISEMENT

Acum, capriciosul jucător al lui PSG şi-a luat zborul spre Ibiza, pentru o vacanţă pentru toate generaţiile. Din imaginile postate pe reţelele de socializare se vede că Neymar petrece alături de tatăl şi de fiul său, care a împlinit 9 ani pe 24 august.

Neymar, de la agonie…

Finala Ligii Campionilor dintre PSG şi Bayern a fost un duel echilibrat, după cum o arată şi scorul, 1-0 pentru nemţi. Neymar a fost, şi de această dată, unul dintre oamenii importanţi ai francezilor.

ADVERTISEMENT

Brazilianul şi-a condus echipa şi a fost la un pas să marcheze în poarta lui Neuer în prima repriză, dar şi să trimită o pasă decisivă pentru Choupo-Moting la una din ultimele faze. Din păcate pentru francezi, atacantul nu a ajuns la mingea trimisă de Neymar.

La finalul meciului, brazilianul nu şi-a putut stăpâni lacrimile şi a fost cu greu liniştit. El a refuzat, iniţial, să ridice medalia de finalist, fiind acuzat de lipsă de respect pentru competiţie. În cele din urmă, medalia a ajuns la fiul lui Neymar.

ADVERTISEMENT

… la extaz. Fiul lui a împlinit 9 ani

Neymar a avut, totuşi, şi motive de bucurie. La numai o zi după ce a pierdut Liga Campionilor, brazilianul şi-a serbat fiul. Davi, pe numele lui întreg Davi Lucca da Silva Santos, este singurul copil al atacantului lui PSG.

Neymar jr. şi juniorul Davi. FOTO: instagram
Neymar jr. şi juniorul Davi. FOTO: instagram
Neymar. Senior şi Junior. FOTO: instagram
Neymar. Senior şi Junior. FOTO: instagram

Puştiul a împlinit 9 ani pe 24 august, iar celebrul lui tată a profitat de ocazie pentru o vacanţă la Ibiza. Alături de cei doi, a fost şi Neymar… senior. Imagini cu cele două perechi de tată-fiu au apărut pe contul oficial al fotbalistului de la PSG.

ADVERTISEMENT

Neymar a postat şi două filmuleţe pe instastory. Primul surprinde un schimb de pase între el şi fiul său, în timp ce al doilea demonstrează că nu reuşit să stăpânească foarte bine mingea. Au pierdut pe apă…

View this post on Instagram

❤️

A post shared by ene10ta Érre ?? ? neymarjr (@neymarjr) on

Mai mult, în fotografiile postate se observă şi o schimbare de look pentru Neymar. Brazilianul şi-a vopsit jumătate din păr blond.

ADVERTISEMENT