Fotbal international

GALERIE FOTO+VIDEO. Neymar şi Dani Alves, imagini inedite! Brazilienii au defilat pe podium la Paris

Brazilienii Neymar şi Dani Alves au fost printre cei mai buni jucători în partida Paris Saint-Germain - Bayern Munchen, scor 3-0, din etapa a doua a grupelor Ligii Campionilor. După ce au pus...
29.09.2017 | 12:52
GALERIE FOTOVIDEO Neymar si Dani Alves imagini inedite Brazilienii au defilat pe podium la Paris

Brazilienii Neymar şi Dani Alves au fost printre cei mai buni jucători în partida Paris Saint-Germain – Bayern Munchen, scor 3-0, din etapa a doua a grupelor Ligii Campionilor. După ce au pus umărul la debarcarea antrenorului italian Carlo Ancelotti de la formaţia bavareză, cei doi au urcat pe podium şi au defilat la săptămâna modei de la Paris, sărbătorind astfel faptul că echipa pregătită de Unai Emery are maximum de puncte în Champions League.

Dani Alves a deschis scorul miercuri în partida cu Bayern Munchen după o pasă primită de la prietenul său Neymar. Atacantul brazilian a reuşit să înscrie şi el, stabilind scorul final la 3-0 pentru gruparea pariziană. Paris Saint-Germain are două victorii în Champions League, reuşind să înscrie opt goluri fără să primească vreunul. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Neymar a fost implicat într-un scandal cu Edinson Cavani

Neymar a fost implicat într-un scandal cu coechipierul său Edinson Cavani, după meciul de campionat cu Olympique Lyon. Cei doi au fost aproape de bătaie în vestiar, dar au fost despărţiţi de căpitanul Thiago Silva. Presa a scris că brazilianul a mers la patronul qatarez al parizienilor, Nasser Al-Khelaifi, şi i-ar fi cerut să-l vândă cât mai repede pe atacantul uruguayan, care tocmai a semnat prelungirea contractului până în 2020.

Neymar şi Edinson Cavani au dat semne de împăcare la partida Paris Saint-Germain – Bayern Munchen 3-0, din etapa a doua a grupei B a Ligii Campionilor. Cei doi au stat unul lângă celălalt şi s-au ţinut de mână în momentul în care elevii antrenorului Unai Emery au mers să salute publicului de pe Parc des Princes.

Tags: