Fotbal international

Neymar și Kylian Mbappe, blocați de patronul lui PSG? ”Nu au nicio scuză să plece”

14.04.2021 | 11:35
Neymar si Kylian Mbappe blocati de patronul lui PSG Nu au nicio scuza sa plece
ADVERTISEMENT

PSG a eliminat deținătoarea trofeului Champions League, Bayern Munchen, iar finanțatorul clubului parizian nici nu vrea să audă de o eventuală plecare a vedetelor Neymar și Mbappe.

Șeicul Nasser Al-Khelaifi a investit sute de milioane de euro pentru a crea o supercampioană, capabilă să câștige cel mai important trofeu din fotbalul continental. Odată cu eliminarea principalei favorite, PSG are o motivație în plus, chiar dacă specialiștii nu-i acordă prima șansă.

ADVERTISEMENT

În ultimele luni s-au tot vehiculat numele posibilelor viitoare destinații ale lui Neymar și Kylian Mbappe, însă calificarea în semifinalele Ligii Campionilor l-au determinat pe Al-Khelaifi să facă anunțul în ceea ce privește viitorul vedetelor de pe Parc des Princes.

Mesajul lui Al-Khelaifi pentru Neymar și Kylian Mbappe

Până de curând șeicul Nasser Al-Khelaifi nu ar fi spus nu transferurilor lui Neymar și Mbappe, pentru care a plătit peste 400 de milioane de euro pentru a-i legitima la PSG. Lucrurile s-au schimbat radical după ce echipa s-a calificat în semifinalele Champions League.

ADVERTISEMENT

”Am investit foarte mult pentru a câştiga Liga Campionilor şi multe trofee. Neymar şi Mbappe nu au nicio scuză să plece. Avem tot ce ne trebuie să câştigăm această competiţie. Avem o echipă foarte bună. Trebuie să muncim mai mult în fiecare zi. Munca e secretul.

Prestaţia din această seară a fost magnifică. Puteam să marcăm trei sau patru goluri. Am încredere. Am câştigat împotriva Barcelonei şi a lui Bayern, ceea ce înseamnă mult”, le-a transmis Al-Khelaifi vedetelor lui PSG, citat de RMC Sport și Marca.

ADVERTISEMENT

Neymar și Mbappe, priorități pentru Barcelona și Real Madrid

Starul brazilian Neymar și golgheterul Mbappe sunt principalele ținte ale giganților din La Liga, Barcelona și Real Madrid, presa din Spania susținând că impresarii celor doi au fost văzuți în Catalonia, respectiv în Capitală pentru a negocia mutările fotbaliștilor.

Brazilianul este dorit la gruparea catalană, pentru a reface cuplul cu Lionel Messi, iar Mbappe a devenit prioritatea numărul 1 pentru Real, după ce impresarul lui Erilng Haaland a solicitat un salariu exorbitant pentru clientul său, și comisioane de 40 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Cei doi mai au contract cu PSG până în vara anului viitor, dar și-au exprimat în repetate rânduri dorința de a pleca de pe Parc des Princes argumentând că nu mai au motivație.

  • 160 de milioane de euro este cota de piață a lui Kylian Mbappe
  • 110 milioane de euro este cota lui Neymar Jr. conform transfermarkt
ADVERTISEMENT