News

Neymar și „trofeele” sale din afara gazonului. „Primul unsprezece” al fostelor iubite ale brazilianului. Fotografii incendiare

08.05.2021 | 23:20
Neymar si trofeele sale din afara gazonului Primul unsprezece al fostelor iubite ale brazilianului Fotografii incendiare
Neymar si „trofeele” sale din afara gazonului. „Primul unsprezece” al fostelor iubite ale brazilianului. Foto
ADVERTISEMENT

Neymar a cucerit multe inimi în afara terenului de joc, iar FANATIK îți prezintă „primul unsprezece” al iubitelor celui mai bun fotbalist brazilian al momentului.

Neymar Jr. are un „palmares” remarcabil și cu siguranță poate fi invidiat de toți bărbații de pe planetă, după ce a avut relații cu unele dintre cele mai frumoase femei din lume.

Starul lui Paris Saint-Germain în vârstă de 29 de ani a atras de-a lungul timpului unele dintre cele mai frumoase fotomodele din lume. Carolina Dantas a fost singura care a meritat șansa să îi aducă pe lume un moștenitor capabil să îi călce pe urme brazilianului în fotbal. Neymar tocmai și-a prelungit contractul cu gruparea din capitala Franței și la ce salariu fabulos va încasa în următorii cinci ani e de așteptat ca lista cuceririlor să se mărească substanțial.

Palmaresul de invidiat al lui Neymar. „Primul unsprezece” al celor mai tari cuceriri

Actrița braziliană Bruna Marquezine este una dintre cele mai tari cuceriri ale lui Neymar, pe care l-a întâlnit la carnavalul de la Rio, în 2012. Cei doi au apărut în lumina reflectoarelor în urma unui clip video cu cei doi, care a devenit viral pe Tik-Tok. Actriță și model de succes, Bruna a avut o relație de șase ani cu Neymar, care s-a sfârșit în 2018. De atunci, brazilianul a trecut printr-o depresie acută, considerând-o pe Bruna iubirea vieții lui.

Bruna Marquezine
Bruna Marquezine

Cei doi au avut o legătură foarte puternică, iar unul dintre cele mai grele momente din viața lui Neymar a fost atunci când și-a revăzut fosta iubită la brațul altui bărbat, la o nuntă a unei prietene comune. Neymar și Bruna s-au despărțit de nu mai puțin de patru ori, în cei șase ani și au suferit foarte mult când inevitabilul s-a produs.

Carolina Dantas a fost prima iubire a lui Neymar, chiar dacă cei doi nu au format niciodată un cuplu. În vârstă de 29 de ani, Carolina este una dintre cele mai mari personalități din Brazilia pe rețelele de socializare și l-a cunoscut pe Neymar printr-un prieten comun. Povestea de dragoste dintre cei doi a durat doar un an, dar Carolina i-a dăruit un fiu lui Neymar, pe care cei doi îl cresc împreună, pentru că au rămas prieteni. Davi Lucca da Silva Santos are nouă ani, însă seamănă leit cu starul brazilian, căruia îi poate călca pe urme în câțiva ani.

Carolina Dantas are 29 de ani si este din Sao Paolo. Este una dintre cele mai celebre personalitati din social media in Brazilia, iar in 2019 si-a refacut viata cu alt barbat, Vinicius Martinez, cu care s-a casatorit
Carolina Dantas are 29 de ani si este din Sao Paolo. Este una dintre cele mai celebre personalitati din social media in Brazilia, iar in 2019 si-a refacut viata cu alt barbat, Vinicius Martinez, cu care s-a casatorit.

Modelul Playboy, Barbara Evans l-a consolat pe Neymar după despărțirea de Carolina Dantas

Următoarea pe listă este modelul Playboy, Barbara Evans, care a ajuns și mai cunoscută după ce a avut o relație de scurtă durată cu Neymar. Cei doi au fost împreună cam o lună-două, iar ulterior focoasa blondă a fost invitată la mai multe realityshow-uri din Brazilia.

Barbara Evans are 29 de ani si este model si actrita. A castigat in Brazilianul cunoscutul realty-shor, „Ferma”. In 2011 a fost pe coperta Playboy Magazine.
Barbara Evans are 29 de ani si este model si actrita. A castigat in Brazilianul cunoscutul realty-shor, „Ferma”. In 2011 a fost pe coperta Playboy Magazine.

În 2013, Neymar a trecut la un alt model Playboy, și anume superba brunetă Patricia Jordane. De altfel, Neymar a dat în judecată Playboy, după ce pe coperta revistei în care a apărut Patricia Jordane era titrat: „Bruneta care l-a fermecat pe Neymar”, deranjat că publicația se folosește de numele său, iar numărul revistei a fost suspendat în scurt timp, după ce fotbalistul a negat aventura.

Patricia Jordane are 29 de ani si s-a nascut in Belle Horizonte (Brazilia). A fost coperta revistei Playboy in iunie 2014, ceea ce i-a atras furia lui Neymar. Acel numar al revistei a doborat toate recordurile de vanzari.
Patricia Jordane are 29 de ani si s-a nascut in Belle Horizonte (Brazilia). A fost coperta revistei Playboy in iunie 2014, ceea ce i-a atras furia lui Neymar, care a negat relatia cu Patricia. Acel numar al revistei a doborat toate recordurile de vanzari.

Larrysa Oliveira este un star al social media în Brazilia, iar în 2013 a dezvăluit în cadrul unui show TV că a avut o relație de trei luni cu fotbalistul. Ceea ce a stârnit un adevărat scandal, a fost dezvăluirea conform căreia, aceasta a avut o relație cu atacantul în perioada în care Bruna era iubita oficială a lui Neymar. Ba, chiar, a declarat că brazilianul i-a plătit avionul la Barcelona pentru a petrece trei zile alături de el, deși starul catalanilor s-a apărat și a spus că sunt doar prieteni și chiar a dat-o în judecată, acuzând-o că a mințit în legătura cu relația lor.

Laryssa Oliveira, a fost cea care a incheiat relatia dintre Neymar si Bruna. Un clip „indecent” cu modelul a devenit viral pe internet in 2014.
Laryssa Oliveira, a fost cea care a incheiat relatia dintre Neymar si Bruna. Un clip „indecent” cu modelul a devenit viral pe internet in 2014.

Gabriella Lenzi, l-a „antrenat” pe Neymar pentru Cupa Mondială din 2014

Dacă Neymar nu a reușit să cucerească titlul mondial cu Brazilia, măcar a pus mâna pe un „trofeu” prețios înainte de Campionatul Mondial din 2014. Iar aici Neymar nu a mai avut nimic de protestat și chiar a publicat pe rețelele de socializare poze alătături de supermodelul Gabriella Lenzi. Cei doi au fost văzuți ultima oară împreună după ce Brazilia era umilită de Germania cu 7-1, iar Neymar se „recupera” alături de Gabriela în Ibiza.

Gabriella Lenzi, e senzatia Braziliei pe instagram si are tot 29 de ani, fiind nascuta la Jaragua do Sul (Brazilia). In 2014 s-a intalnit cu Neymar, iar ulterior a avut relatie si cu Justin Biber. A studiat moda.
Gabriella Lenzi, e senzatia Braziliei pe instagram si are tot 29 de ani, fiind nascuta la Jaragua do Sul (Brazilia). In 2014 s-a intalnit cu Neymar, iar ulterior a avut relatie si cu Justin Biber. A studiat moda.

Soraja Vucelic este cucerirea lui Neymar din Europa de Est, cu care s-a întâlnit de asemenea în 2014, în Ibiza. Născută la Belgrad, sărboaica a pozat în Playboy și a studiat psihologia la Facultatea de Filosofie de la Universitatea din capitala Serbiei. Dar ce mai contează ce a studiat? Neymar și-a trimis avionul charter pentru a o aduce în Spania!

Soraja Vucelic are 34 de ani si a fost modelul anului in Serbia, A facut senzatie in revista Playboy. A aparut in show-ul TV Big Brother si a suferit mai multe operatii estetice pentru care a platit o avere
Soraja Vucelic are 34 de ani si a fost modelul anului in Serbia, A facut senzatie in revista Playboy. A aparut in show-ul TV Big Brother si a suferit mai multe operatii estetice pentru care a platit o avere.

Jhenny Andrade este un star al UFC, iar în 2015 a petrecut de Anul Nou cu Neymar, când s-au afișat pentru prima dată ca un cuplu, fiind supranumiți „Barbie și Ken”. Sexy-luptătoarea a fost chiar văzută la mai multe meciuri ale Barcelonei, cei doi fiind pentru scurt timp senzația lumii fotbalului mondial în materie de cupluri.

Jhenny Andrade, alaturi de Neymar. Are 33 de ani si s-a nascut langa Sao Paolo (Brazilia). A fost aleasa sportiva anului 2015 in UFC si este unul dintre cele mai cunoscute modele braziliene, cu sapte ani de aparitii in VIP Magazine. A fost șase ani consecutivi in top 100 cele mai sexy femei din lume.
Jhenny Andrade, alaturi de Neymar. Are 33 de ani si s-a nascut langa Sao Paolo (Brazilia). A fost aleasa sportiva anului 2015 in UFC si este unul dintre cele mai cunoscute modele braziliene, cu sapte ani de aparitii in VIP Magazine. A fost șase ani consecutivi in top 100 cele mai sexy femei din lume si a fost prezentatoare TV.

Caroline Caputo, Natalia Barulich și Thayla Ayala completează „primul unsprezece”

Caroline Caputo era alinarea lui Neymar în vacanțele din Brazilia în 2017, însă relația lor este învăluită în mister. Supermodelul i-a purtat totuși noroc, la scurt timp semnând cu Paris Saint-Germain.

Caroline Caputo are 28 de ani si este originara din Salvador, Bahia (Brazilia).
Caroline Caputo are 28 de ani si este originara din Salvador, Bahia (Brazilia).

Thayla Ayla e un alt star de televiziune din Brazilia, actriță și model, despre care se spune că ar fi avut o aventură cu Neymar, ceea ce e foarte probabil. Cei doi au văzut surprinși în Ibiza în timpul unui dans pasional, care a devenit viral pe internet.

Neymar Jr. alaturi de Thaila Ayala in Ibiza. Actrita are 35 de ani si este tot din Sao Paolo (Brazilia), iar din 2013 este divortata. A jucat in mai multe filme
Neymar Jr. alaturi de Thaila Ayala in Ibiza. Actrita are 35 de ani si este tot din Sao Paolo (Brazilia), iar din 2013 este divortata. A jucat in mai multe filme

Natalia Barulich este un model care pur și simplu îți ia mințile, fiind cea mai recentă cucerire a atacantului lui PSG. S-au întâlnit la luxoasa petrecere de naștere a brazilianului din 2020.

Natalia Barulich are 29 de ani si este de origine cubanezo-croata. Este un DJ cunoscut si l-a scos din minti pe Neymar dupa ce a avut o relatie cu Maluma
Natalia Barulich are 29 de ani si este de origine cubanezo-croata. Este un DJ cunoscut si l-a scos din minti pe Neymar dupa ce a avut o relatie cu celebrul cantaret Maluma.

Ulterior, a postat pe instagram o fotografie alături de Neymar și o urare de ziua lui: „Toată lumea știe că ai un talent extraordinar, dar măcar dacă ar putea să vadă cât de adevărat și frumos ești în interior. Ai tot respectul meu, bebe”. Relația însă nu a rezistat, iar Neymar este în cele din urmă singur și se concentrează pe un singur scop: câștigarea Ligii Campionilor cu PSG.

  • 29 de ani are Neymar
  • 3o iunie 2025 e data la care expiră noul contract al brazilianului cu PSG
Tags: