Fotbal international

Neymar, supărat pe un coechipier pentru că se întâlnește cu sora lui! I-a acoperit fața într-un poster

31.10.2019 | 12:54
Neymar suparat pe un coechipier pentru ca se intalneste cu sora lui Ia acoperit fata intrun poster
ADVERTISEMENT

Neymar nu este încântat de faptul că Rafaella, sora lui, s-a împăcat și formează din nou un cuplu cu Gabriel Barbosa, coechipierul său din naționala Braziliei. Într-o postare pe Instagram a starului brazilian se poate vedea cum a acoperit fața lui „Gabigol” dintr-un poster cu o foaie albă A4, deși cei doi s-au înțelese perfect de-a lungul timpului și au câștigat împreună medalia de aur la Jocurile Olimpice din 2016.

Neymar este supărat pe un coechipier pentru că se întâlnește cu sora lui

Neymar este încă accidentat după meciul amical dintre Brazilia

și Nigeria și își petrece timpul relaxându-se și pregătindu-se pentru revenire. Într-o postare pusă de el pe Instagram, se poate vedea cum fața lui Gabriel Barbosa dintr-un poster a fost acoperită cu o foaie, iar fanii brazilianului cred că starul lui PSG este supărat pe „Gabigol” pentru că se întâlnește cu Rafaella, sora mai mică a lui Neymar.

ADVERTISEMENT

Gabriel Barbosa se află din nou în Brazilia și evoluează în tricoul lui Flamengo, după ce Inter Milano a decis să-l împrumute pentru un sezon. „Gabigol” a ajuns în Europa la vârsta de 19 ani și era văzut ca o mare speranță a fotbalului mondial, dar a dezamăgit în mai multe rânduri și nu s-a impus în echipa „nerazzurrilor”.

  • 23 de ani a împlinit Gabriel Barbosa pe 30 august
Fotografia lui Neymar de pe Instagram. Sursă: instagram
Fotografia lui Neymar de pe Instagram. Sursă foto: instagram

Neymar este foarte atașat de sora sa

De-a lungul timpului, Neymar a arătat întregii lumi cât de strânsă este relația lui cu Rafaella, iar fanii lui PSG l-au acuzat că se dădea accidentat pentru a petrece mai mult timp cu sora lui. Toate mesajele starului brazilian pentru sora lui sunt foarte emoționante: „Iubirea mea, felicitări! Dumnezeu să te binecuvânteze și să te protejeze. Voi fi întotdeauna aici pentru tine, pentru tot ce ai nevoie… Iubirea mea pentru tine e infinită și mă rog mai mult pentru tine decât pentru mine”.

ADVERTISEMENT

„Bucură-te de ziua ta așa cum meriți, nu sunt lângă tine, dar mă gândesc la tine. Te iubesc, Rafaella”, a mai scris brazilianul pe Instagram de ziua Rafaellei.

  • 18.000.000 de euro este cota de piață a lui Gabriel Barbosa, conform transfermarkt.com
Tags: