Fotbal international

Vânzări, ce n-a văzut Parisul! Câte tricouri cu Neymar s-au cumpărat într-o zi

Brazilianul Neymar face senzaţie la Paris atât pe teren, cât şi în afara lui. Dacă pe gazon, fostul jucător al Barcelonei şi-a făcut deja simţită prezenţa, printr-un gol şi o pasă de gol...
19.08.2017 | 10:50
Vanzari ce na vazut Parisul Cate tricouri cu Neymar sau cumparat intro zi
ADVERTISEMENT

Brazilianul Neymar face senzaţie la Paris atât pe teren, cât şi în afara lui. Dacă pe gazon, fostul jucător al Barcelonei şi-a făcut deja simţită prezenţa, printr-un gol şi o pasă de gol în disputa din prima etapă cu Guingamp (scor 3-0), şi la magazinul oficial al clubului sau peste tot în capitala Franţei, numele său este la mare căutare. Mai precis, tricourile cu numele său, care se vând ca pâinea caldă.

Astfel, doar într-o singură zi, parizienii au vândut 10.000 de tricouri cu vedeta braziliană, Paris Saint Germain încasând în urma acestei lovituri de marketing suma de 1,53 milioane de euro. Tricoul vedetei brtaziliene este pus în vânzare la magazinul oficial dar şi pe site-ul clubului la un preţ destul de piperat, de 153 de euro, dar asta contează prea puţin pentru fanii lui PSG.

ADVERTISEMENT

Neymar tricou. Di Maria a vândut 10.000 de tricouri în doi ani

Pentru a înţelege mai bine dimensiunea fenomenului, trebuie amintit faptul că, pe locul 2 într-un inedit top al vânzărilor de tricouri ale fotbaliştilor de la PSG se află argentinianul Angel Di Maria, curtat insistent de FC Barcelona în ultimul timp, iar echipamentul de joc cu numele acestuia s-a vândut tot într-un număr de 10.000, dar pe durata a doia ani…!

Cu un asemenea start, Neymar păşeşte cu succes pe urmele lui Zlatan Ibrahimovic sau Ronaldinho, precedentele mega-vedete de la PSG, în timp ce Cavani, Di Maria, Verratti sau Lucas Moura sunt jucători de top, dar fără un asemenea impact asupra publicului. Al doilea meci al lui Neymar la PSG va reprezenta şi debutul său în faţa publicului de pe Parc des Princes. Partida PSG – Toulouse se joacă duminică, 20 august, de la ora 22:00,

ADVERTISEMENT
Tags: