Fotbal international

Neymar va fi apt pentru meciul PSG – Liverpool din Champions League! ”Nu e o accidentare gravă”

21.11.2018 | 09:44
Neymar, care a părăsit accidentat terenul în meciul amical Brazilia - Camerun 1-0, va fi apt pentru partida PSG - Liverpool din Champions League

Atacantul Neymar, care a părăsit accidentat terenul în meciul amical Brazilia – Camerun 1-0, va fi apt pentru partida PSG – Liverpool din etapa a cincea a fazei grupelor din Champions League. Căpitanul naționalei sud-americane a suferit o accidentare la adductori și a fost schimbat în minutul 8 al întâlnirii disputate la Milton Keynes.

”Nu este o accidentare gravă. El a resimțit dureri în partea dreaptă. Este nevoie de timp pentru a stabili diagnosticul exact. Va fi suspus foarte curând unor examene medicale”, a declarat după meci doctorul naționalei Braziliei Rodrigo Lasmar.

Neymar părăsește terenul accidentat în meciul amical Brazilia - Camerun
Neymar părăsește terenul accidentat în meciul amical Brazilia – Camerun

Neymar și Mbappe s-au accidentat înainte de PSG – Liverpool din Champions League

Afirmațiile medicului reprezentativei braziliene calmează puțin apele la PSG înaintea partidei extrem de importante cu FC Liverpool din Champions League. Pe lângă accidentarea lui Neymar, campioana din Ligue 1 a mai primit o lovitură teribilă. Și superstarul Kylian Mbappe s-a accidentat marți seară în meciul amical Franța – Uruguay 1-0.

Deocamdată, în ceea ce-l privește pe campionul mondial, staful medical al reprezentativei Franței nu a dat nicio estimare. Kylian Mbappe a părăsit terenul în minutul 36, după ce a căzut pe braț și a acuzat dureri la umăr. Atacantul urmează să efectueze miercuri mai multe investigașii medicale.

Paris Saint-Germain va întâlni Toulouse sâmbătă, 24 noiembrie, de la ora 18:00, pe teren propriu, într-un meci din etapa cu numărul 14 din Ligue 1, dar adevăratul test va veni miercuri, 28 noiembrie, de la ora 22:00, când vor da piept pe Parc des Princes cu FC Liverpool, în etapa a cincea din Champions League. Partida este una extrem de impoirtantă pentru configurarea clasamentului Grupei C. În acest moment, parizienii se află doar pe locul trei, cu cinci puncte, la un punct în urma formațiilor SSC Napoli și FC Liverpool, dar cu unul mai mmult decât Steaua Roșie Belgrad.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri