Fotbal international

Video şi foto. Neymar s-a operat! Când revine starul brazilian

Neymar este gata pentru operaţia care va avea loc sâmbată. A ajuns la spitalul din Belo Horizonte, unde va avea loc intervenţia chirurgicală la degetul mic al piciorului drept.
03.03.2018 | 20:46
Video si foto Neymar sa operat Cand revine starul brazilian

UPDATE, ora 20:45 / Paris Saint-Germain a anunţat oficial că Neymar s-a operat. ”Neymar a fost operat la spitalul Materdei din Belo Horizonte. Intervenţia efectuată de doctorul Rodrigo Lasmar a mers perfect. Aceasta a montat un şurub asociat cu o grefă plasată la nivelul leziunii celui de-al cincilea metatarsian al piciorului drept. Recuperarea va începe imediat sub supravegherea fizioterapeutului clubului. Peste 6 săptămâni se va face un nou control pentru a se stabili data reluării antrenamentelor”, se arată într-un comunicat al clubului francez.


Neymar este gata pentru operaţie. Starul lui PSG a ajuns vineri în Brazilia, unde a intrat în grija doctorului Rodrigo Lasmar de la ultraluxosul spital Mater Dei. Intervenţia chirurgicală la cel de-al cincilea metatarsian al piciorului drept (degetul mic) va avea loc sâmbătă dimineaţă. CLICK GALERIE FOTO

Neymar s-a autoaccidentat în mod stupid în ultimele minute ale meciului de campionat cu Olympique Marseille, alegându-se cu o entorsă de gleznă şi cu o fisură a osului la degetul mic, ultima problemă fiind şi cea mai serioasă, pentru că nu poate lovi mingea aşa cum trebuie. Medicii lui PSG s-au opus operaţiei, dar jucătorul şi stafful medical al Braziliei au impus voinţa lor şi operaţia va avea loc.

Neymar a fost însoţit de mama sa la spital

Neymar a sosit la spital însoţit de mama sa. Doctorul Lasmar a ţinut o conferinţă de presă, explicând că după un asemenea tip de accidentare, care se rezolvă optim numai prin operaţie, durata de refacere nu va fi mai jos de de 2,5 luni, dar poate ajunge lejer pînă la 3, în funcţie de organismul pacientului. VEZI VIDEO

Neymar a suferit o accidentare identică precum a lui Crtisti Chivu în 2004 ( VEZI FANATIK) şi acum singurul obiectiv pentru care se mai poate concentra este turneul final al CM din Rusia. Însă, dacă va reveni abia peste trei luni, atunci riscul de a rata cel puţin primul meci din grupă, Brazilia  – Elveţia pe 17 iunie, va fi foarte mare.