Fotbal international

Neymar va rata ambele meciuri cu Manchester United din Liga Campionilor! Ar putea să nu mai joace în acest sezon

29.01.2019 | 13:10
Neymar va rata ambele meciuri cu Manchester United din Liga Campionilor Ar putea sa nu mai joace in acest sezon
ADVERTISEMENT

Atacantul echipei Paris Saint-Germain, Neymar, va rata ambele meciuri cu Manchester United din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Mai mult, există posibilitatea ca starul brazilian să nu mai evoluez în acest sezon, după ce s-a accidentat la al cincilea metatarsian de la piciorul drept.

”Neymar va lipsi de la ambele întâlniri cu Manchester United din Liga Campionilor. El s-a accidentat în același loc unde a fost lovit și în sezonul trecut și a stat pe margine trei luni. Dacă se va constata că va avea nevoie de intervenție chirurgicală, brazilianul ar putea rata tot restul sezonului”, a scris cotidianul britanic Daily Mail.

ADVERTISEMENT
Neymar părăsește terenul după accidentarea din meciul cu Strasbourg din Cupa Franței
Neymar părăsește terenul după accidentarea din meciul cu Strasbourg din Cupa Franței

Neymar va rata ambele meciuri cu Manchester United din Liga Campionilor: ”E dreveme să vorbim de revenirea sa”

Tehnicianul german al formației Paris Saint-Germain, Thomas Tuchel, s-a arătat și el pesimist în privința posibilității ca Neymar să se afle pe teren la meciurile cu Manchester United din optimile de finală ale Ligii Campionilor: ”Este clar că va fi foarte dificil să-l avem apt pentru jocurile cu Manchester United. Trebuie să așteptăm prima săptămână. Este foarte importantă pentru a vedea cum răspunde la tratament. Numai după aceea putem fi mai exacți, dar va fi greu să joace cu Manchester United”.

Neymar a suferit o recidivă la cel de-al cincilea metatarsian de la piciorul drept în timpul partidei cu Strasbourg din Cupa Franței. Imediat după întâlnire, tehnicianul celor de la Strasbourg l-a ironizat pe brazilian, iar acest lucru l-a scos din sărite pe tatăl fotbalistului care i-a înjurat pe cei care îi critică fiul. În urmă cu două zile, medicul echipei naționalei a Braziliei, Rodrigo Lasmar, cel care l-a operat la degetul mic înaintea Campionatului Mondial din 2018, anunța că Neymar nu va juca sigur în prima manșă a întâlnirii cu Manchester United.

ADVERTISEMENT