Fotbal international

Neymar, vacanță de vis la Saint Tropez alături de fotomodele celebre. Cine l-a însoţit pe starul lui PSG

16.06.2020 | 11:02
Neymar vacanta de vis la Saint Tropez alaturi de fotomodele celebre Cine la insotit pe starul lui PSG
ADVERTISEMENT

Jucătorii lui PSG sunt din martie într-o permanentă vacanţă. Pandemia de coronavirus a stopat campionatul Ligue 1 în martie şi oficialii fotbalului francez au fost singurii dintre campionatele de top ale Europei care au decis să nu mai reia sezonul.

PSG a fost declarată campioană, ceva firesc pentru că la avansul avut şi la diferenţa de valoare existentă între parizieni şi restul echipelor, acesta ar fi fost deznodământul firesc şi dacă ar fi continuat sezonul. Acum singurul obiectiv care îi menţine în priză pe oamenii lui Thomas Tuchel rămâne Champions League, unde sunt calificaţi în sferturi pentru prima dată.

ADVERTISEMENT

Dar până la reluarea Champions League, în luna august, mai e destul timp, aşa încât vedetele Parisului continuă să se răsfeţe la soare. Brazilianul Neymar a revenit din carantina petrecută acasă, la Rio de Janeiro şi a poposit pe plaja de la Saint Tropez, unde a atras imediat toate privirile ca un magnet.

Neymar a devenit uşor ţinta tuturor privirilor la Saint Tropez datorită costumaţiei

Nici nu avea cum să nu devină ţinta privirilor celor prezenţi, pentru că s-a afişat îmbrăcat într-un costum de plajă, bermude şi tricou, extrem de spectaculos, foarte viu colorat şi cu un look nou: barbă crescută din abudenţă.

ADVERTISEMENT
Neymar a atras toate privirile pe plaja de la Saint Tropez. Cine l-a însoţit pe starul lui PSG. Foto: The Sun.co.uk

Neymar nu a fost singurul jucător de la PSG prezent pe plaja celei mai renumite staţiuni de vară din Franţa. Alături de el s-a aflat şi italianul Marco Verratti, însoţit de iubita sa, fotomodelul Jessica Aidi, precum şi fostul jucător argentinian Ezequiel Lavezzi, retras recent din activitate.

Neymar a atras toate privirile pe plaja de la Saint Tropez. Cine l-a însoţit pe starul lui PSG. Foto: The Sun.co.uk

Alături de brazilian au fost fotomodele celebre, dar şi coechipierul Marco Verratti

Jessica Aidi nu a fost singurul star feminin aflat în compania fotbaliştilor. Compatrioata lui Neymar, celebrul fotomodel brazilian Izabel Goulaurt, precum şi manechinul francez Cindy Bruna, au fost şi ele prezente.

ADVERTISEMENT
Neymar a atras toate privirile pe plaja de la Saint Tropez. Cine l-a însoţit pe starul lui PSG. Marco Verrati a fost şi el prezent. Foto: The Sun.co.uk

De fapt, Verratti, Jessica Aidi, Izabel Goulaurt şi Ezequiel Lavezzi sunt de mai multe zile în staţiune, Neymar fiind apariţia nouă în grup, la fel şi Cindy Bruna. Aceasta deoarece Trapp apără buturile echipei Eintracht Frankfurt, aflată în plină competiţie în Bundesliga.

Izabel Goulaurt nu a fost însă însoţită de iubitul ei, portarul Kevin Trapp. foto: thesun.co.uk

Neymar speră să se rezolve vara aceasta revenirea la Barcelona

Neymar le-a spus colegilor de la PSG că vara aceasta speră ca Barcelona să se înţeleagă cu campioana Franţei pentru revenirea sa pe Nou Camp, el mai având contract cu PSG până în vara anului 2021.

ADVERTISEMENT

Neymar a devenit cel mai scump transfer din istoria fotbalului în vara lui 2017, când a fost adus la Paris pentru suma de 222 de milioane euro, clauza eliberatoare de la Barcelona. Este însă puţin probabil ca PSG să accepte divorţul sub un preţ mai mic de 175 de milioane euro, sumă pe care catalanii nu şi-o pot permite la acest moment.

ADVERTISEMENT