Sport

„Haosul perfect”. Documentarul Netflix despre viața lui Neymar, o șansă de a schimba opinia haterilor

Cu numai câteva zile înainte de lansarea documentarului Netflix care este dedicat vieții sale, Neymar spune că speră ca acesta le va schimba opinia haterilor și va permite oamenilor să-l cunoască mai bine.
19.01.2022 | 18:26
Haosul perfect Documentarul Netflix despre viata lui Neymar o sansa de a schimba opinia haterilor
Cu câteva zile înaintea premierei, Neymar a vorbit despre documentarul pe care Netfix i l-a dedicat. Credit foto: Netflix
ADVERTISEMENT

Neymar se află în continuare în perioada de recuperare după accidentarea la gleznă suferită la sârșitul lunii noiembrie. Și, până va da motive să-i fie reflectată activitatea de pe gazon, ține trează atenția cu viața personală.

Vorbim, desigur, despre de-acum oficiala sa relație cu Bruna Biancardi. Dar și despre ”Perfect Chaos”, documentarul Netflix care, așa cum am anunțat deja, urmează să fie lansat săptămâna viitoare. Moment pe care inclusiv starul lui PSG îl așteaptă cu nerăbdare.

ADVERTISEMENT

”Sper că le poate schimba ideea sau imaginea pe care o au despre mine”, spune Neymar despre documentarul Netflix

Serialul documentar în trei părți ”The Perfect Chaos” vine să completeze lucrurile pe care Neymar jr. le-a oferit în teren. Regizat de David Charles Rodriguez, el oferă o privire asupra vieții starului lui Paris Saint-Germain în afara terenului. Dar și asupra operațiunilor de marketing conduse de tatăl său.

Iar brazilianul speră ca acesta să scadă numărul haterilor. ”Cei care mă cunosc știu cine sunt. Și asta contează pentru mine. Iar pe cei care nu mă cunosc și doar vorbesc lucruri rele despre mine, i-am lăsat deoparte.

ADVERTISEMENT

Dar sper că ei vor viziona acest documentar. Și sper că le poate schimba ideea sau imaginea pe care o au despre mine. Și sper să învețe să mă placă… chiar și puțin!”, spune Neymar.

Pentru a continua: ”Puțini oameni mă cunosc cu adevărat. Doar prietenii mei cei mai apropiați, familia mea, câțiva colegi de echipă. Și acum simt că pot să arăt puțin mai mult din viața mea.

ADVERTISEMENT

Despre cum sunt în viața de zi cu zi, la serviciu, acasă…Cum sunt ca tată, fiu, frate. Sper că acest documentar le va arăta oamenilor acea latură. Este ceea ce am pregătit, arătăm adevărul, 100%, și asta contează cel mai mult.”

”Perfect Chaos este titlul perfect, pentru că viața mea a fost mereu așa”

Neymar completează și trailerul, care, în cele două versiuni prezentate de Netflix, a fost deja urmărit de aproape 4 milioane de persoane. Și oferă câteva amănunte despre viața sa.

ADVERTISEMENT

”Perfect Chaos este titlul perfect, pentru că viața mea a fost mereu așa. De când aveam 6 luni. Am avut un accident alături de părinții mei și, ei bine, atunci a început haosul. Ne-am revenit după și nu mi s-a întâmplat nimic…

Apoi, după ce am devenit fotbalist, bineînțeles că am avut momente foarte fericite. Dar a fost și mult haos în viața mea.

Dar în tot acest haos, lucrurile au mers perfect. Pentru că am o viață foarte bună și sunt foarte recunoscător pentru tot. Pentru familia mea, pentru prietenii mei, pentru tot ce a făcut Dumnezeu în viața mea”, spune internaționalul brazilian.


  • (P) Cota NETBET pentru PSG – Reims: 8,25 este cota pentru „scor corect 4-0”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT