Tatăl lui Neymar a făcut anunţul mult aşteptat! Unde va juca fiul său

Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
13/03/2018, 23:27
Tatăl lui Neymar a făcut anunţul mult aşteptat! Unde va juca fiul său

Jurnalele din Madrid au anunţat că preşedintele Realului, Florentino Perez, este pregătit să ofere 400 de milioane de euro, în timp de publicaţiile din Catalonia au scris că Neymar îşi doreşte să se întoarcă la FC Barcelona.

Patronul celor de la PSG, Nasser Al-Khelaifi, s-a panicat şi a plecat imediat în Brazilia pentru a discuta cu Neymar şi cu apropiaţii săi. După o întâlnire cu tatăl fotbalistului, qatarezul de pe Parc de Princes a anunţat că ”Neymar va rămâne 2000%”.

Neymar se reface în Brazilia

Şi tatăl jucătorului a spus că acesta nu va pleca de la Paris Saint-Germain: ”Neymar are un prezent la PSG şi Neymar are un viitor la PSG”. Starul brazilian se recuperează în ţara sa natală după ce a fost operat în urma acciddentării la metatarsian.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×