Fotbal international

Neymar vrea la Real Madrid încă din această vară! Starul lui PSG i s-a confesat lui Marcelo

30.04.2019 | 11:36
Neymar vrea la Real Madrid inca din aceasta vara Starul lui PSG i sa confesat lui Marcelo

Neymar vrea la Real Madrid încă din această vară! Informația bombă a fost oferită în exclusivtate în cadrul faimosului program de televiziune El Chiringuito, acolo unde o propporție covârșitoare dintre cele dezvăluite de realizatorul emisiunii se transformă în fapte în scurt timp.

Neymar vrea din vară la Real Madrid! I s-a destăinuit compatriotului său Marcelo

Ar fi lovitura indiscutabilă a verii în plan de mercato, iar prin venirea pe Santiago Bernabeu și a celor două staruri din Premier League, Eden Hazard și Paul Pogba Zinedine Zidane ar avea un trio de mare forță alături de care să înceapă asaltul pentru recâștigarea poziției pierdute atât în La Liga, cât și în Europa.

Dezvăluirea despre intențiile starului de la PSG a fost completată de faptul că Neymar i s-ar fi confesat compatriotului său Marcelo, jucător care până în urmă cu o lună era și el îmbrăcat deja cu tricoul lui Juventus. Evident, o sosire a lui Neymar  pe Santiago Bernabeu ar crea și o explozie de interes din partea fanilor galacticilor, dar ar avea și un uriaș impact psihologic, în special pentru rivalii de la Barcelona.

Neymar Real Madrid. Dezvăluirea făcută de programul TV El Chiringuito
Neymar Real Madrid. Dezvăluirea făcută de programul TV El Chiringuito

Thomas Tuchel nu l-a protejat pe brazilian

Și este posibil ca lucrurile să meargă în această direcție, întucât Neymar și-a stricat rău imaginea cu gestul său necontrolat de la finala Cupei Franței, când, enervat de faptul că el și colegii lui au fost insultați, l-a pocnit în figură, în timp ce urca scările spre festivitatea de premiere, pe un suporter al lui Rennes. Iar antrenorul Thomas Tuchel nu i-a luat deloc apărarea, considerând că astfel de reacții nu sunt compatibile mai ales în situația în care ai statut de vedetă.

 “Nu este deloc normal ceea ce a făcut. Nu este posibil să faci aşa ceva. Nimănui nu-i este uşor după o înfrângere, dar trebuie să dai dovadă de respect. Nu trebuie să răspunzi unei provocări a unui spectator”.

Thomas Tuchel nu i-a luat apărarea lui Neymar în scandalul suporterului lui Rennes lovit de brazilian
Thomas Tuchel nu i-a luat apărarea lui Neymar în scandalul suporterului lui Rennes lovit de brazilian

Neymar cere mai multă ascultare în vestiar din partea celor tineri

Pe de altă parte nervozitatea lui Neymar s-a resimțit și din cuvintele adresate colegilor din vestiar: “Trebuie să fim bărbați în vestiar, să fim mai uniti. Văd mulți jucători tineri care sunt, nu neapărat pierduți, însă dau mai mult din gură decât să asculte. Trebuie să asculte în loc să vorbească. Uneori când vorbește un jucător experimentat, ei răspund înapoi. Când antrenorul vorbește, răspund înapoi. Nu așa va ajunge echipa departe. Suntem jucători mai experimentați, așa că trebuie să ne respecte mai mult, să ne asculte mai mult. Am făcut la fel când eram la început