Disperare la PSG! Patronul qatarez a mers în Brazilia să-l convingă pe Neymar să rămână

Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
13/03/2018, 18:53
Disperare la PSG! Patronul qatarez a mers în Brazilia să-l convingă pe Neymar să rămână

Preşedintele echipei Paris Saint-Germain, Nasser Al-Khelaifi, şi directorul sportiv al clubului, Antero Henrique, l-au vizitat pe Neymar, în Brazilia, unde fotbalistul se recuperează după operaţia de la piciorul drept, informează Marca.

Cei doi oficiali ai grupării pariziene au ajuns încă de luni la Rio de Janeiro, pentru a-l convinge pe Neymar să rămână la PSG. Marţi, Nasser Al-Khelaifi şi Antero Henrique au vizitat fundaţia înfiinţată de Neymar şi de tatăl său pentru copiii defavorizaţi, la Sao Paulo.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Neymar s-a fotografiat cu oficialii de la PSG

Al-Khelaifi a mers în Brazilia şi pentru a vedea cum decurge recuperarea lui Neymar după operaţie, ca urmare a accidentării din cauza căreia internaţionalul brazilian nu a putut să joace în meciul retur cu Real Madrid, din optimile Champions League.

Conform presei internaţionale, Neymar nu este pe deplin mulţumit la gruparea din capitala Franţei, iar Real Madrid se interesează de serviciile sale. Cu toate acestea, atacantul în vârstă de 26 de ani a apărut într-o fotografie făcută împreună cu tatăl său şi cu preşedintele clubului PSG, poză în care pare să fie fericit. Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Închide ×