NFL, în doliu! Un jucător a murit după ce a fost lovit de o maşină condusă de un şofer băut

Vicentiu Dinescu   
in Sporturi
05/02/2018, 15:47
NFL, în doliu! Un jucător a murit după ce a fost lovit de o maşină condusă de un şofer băut

Conform site-ului NFL citat de news.ro, Jackson a fost lovit, dumincă, în ziua finalei Super Bowl dintre Philadelphia Eagles şi New England Revolutions, de o maşină condusă de un şofer fără permis şi bănuit a fi fost băut.

Poliţia statului Indiana a anunţat că Jackson era pasager într-un autovehicul Lincoln când s-a simţit rău şi a coborât din maşină, pe autostradă, în apropiere de Indianapolis. El a fost însoţit pe marginea drumului de şoferul automobilului în care se afla, Jeffrey Monroe, în vârstă de 54 de ani. Ambii au fost loviţi mortal de o camionetă pickup Ford F-150.

Jackson a mai jucat în NFL pentru Arizona Cardinals

Alex Cabrera din Indianapolis, şoferul camionetei, a fugit pe jos de la locul accidentului, dar a fost reţinut repede de poliţişti. El nu avea permis de conducere şi poliţia îl suspectează că era sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul producerii accidentului.

Edwin Jackson a jucat 16 meciuri în 2016 în NFL pentru Indianapolis Colts, dar nu a evoluat în sezonul recent încheiat din cauza unei accidentări. El a mai jucat în anul 2015 pentru Arizona Cardinals.

Ştirea MOMENTULUI

Denis Alibec este istorie la FCSB! Cine va purta tricoul cu numărul şapte!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.