Sport

Ngezana, reacție surpriză după titlul câștigat cu FCSB: “Nu sunt sigur de viitorul meu!”

După ce a câștigat titlul cu FCSB, Ngezana a avut o reacție surprinzătoare pentru suporteri și pentru club. Fundașul nu este sigur dacă va mai rămâne la echipa lui Gigi Becali.
11.05.2024 | 14:00
Ngezana reactie surpriza dupa titlul castigat cu FCSB Nu sunt sigur de viitorul meu
Ngezana, despre viitorul la FCSB și Champions League. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Siyabonga Ngezana nu știe dacă va mai continua la FCSB în sezonul viitor după ce a câștigat titlul. Fundașul a discutat și despre marele vis pe care îl are alături de campioana României.

Ngezana, reacție surpriză după titlul câștigat cu FCSB: “Nu sunt sigur de viitorul meu!”

Siyabonga Ngezana a oferit un interviu la scurt timp după ce a câștigat titlul cu FCSB. Fundașul a avut parte de un sezon foarte bun și a fost om de bază în defensiva echipei lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

De la venirea fotbalistului de 26 de ani în România, valoarea sa aproape s-a dublat. De la 750.000 de euro, Ngezana valorează acum 1.300.000 de euro, potrivit celor Transfermarkt.

Având în vedere reușita din campionat, dar și forma sportivă, fundașul adus de la Kaizer Chiefs, pentru 600.000 de euro în iulie 2023, nu pare că vrea să rămână prea mult în România. Fotbalistul speră să facă un pas mai în față, poate la o echipă mai bună din Europa. Sau, de ce nu, în Arabia Saudită, acolo unde merg majoritatea jucătorilor buni din campionatul nostru în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Ngezana nu este sigur, astfel, că va continua la FCSB în sezonul viitor. Însă dacă o va face, acesta visează la Champions League. Fundașul este conștient de cât de dificil este să treci de cele 3 tururi și de play-off, pentru a ajunge în cea mai importantă competiție a cluburilor.

“Vom juca în tururile preliminare, ceea ce nu este ușor. Nu este ușor să intri în play-off-ul pentru grupele Champions League. Deci, trebuie să jucăm pentru a ne califica acolo.

ADVERTISEMENT

Cred că mai avem de jucat vreo patru sau șase meciuri, dacă nu mă înșel. Nu știu sigur pentru că nu am mai participat până acum în preliminarii.

Vom vedea cum se derulează lucrurile. Nici eu nu sunt sigur de viitorul meu, pentru că orice se poate întâmpla în orice moment. Dar dacă voi fi aici cu echipa, va fi frumos să joc în Liga Campionilor”, a spus Siyabonga Ngezana, conform celor de la farpost.co.

ADVERTISEMENT

Clauzele șocante care îl pot băga la cheltuială pe Gigi Becali

Conform presei din Africa de Sud, în cazul în care Ngezana ar urma să fie vândut în străinătate, gruparea sud-africană va primi 10% dintr-un viitor transfer.

Gigi Becali a declarat în trecut că al vrea să-l vândă pe Ngezana cu 7 milioane de euro. Asta ar însemna că formația din Africa de Sud ar urma să încaseze 700.000 de euro.

Ba mai mult, dacă FCSB ajunge în grupele europene și jucătorul din Africa de Sud va juca în toate meciurile din preliminarii, Gigi Becali va fi nevoit să scoată din buzunare suma de 2.4 milioane de euro.

“Dacă va rămâne la FCSB și în sezonul următor și va juca în toate cele trei tururi de calificare și în play-off, atunci transferul său se va ridica la trei milioane de euro”, au scris cei de la SNL24.

ADVERTISEMENT
Tags:
3,25 este cota BETANO pentru pronosticul „1 solist” la FCSB - CFR Cluj