Sport

Ngezana, „un Keanu Reeves româno-sud-african”. Ținuta fundașului de la FCSB, comentată în Africa de Sud

Siyabonga Ngezana a ales a ales o ținută surprinzătoare pentru meciul în care FCSB a primit trofeul Superligii. Imaginile cu fundașul s-au viralizat imediat
14.05.2024 | 22:40
Ngezana un Keanu Reeves romanosudafrican Tinuta fundasului de la FCSB comentata in Africa de Sud
Presa din Africa de Sud a comentat ținuta lui Ngezana și i-a găsit o nouă poreclă.
ADVERTISEMENT

Imaginile cu ținuta lui Siyabonga Ngezana de la meciul în care FCSB a primit trofeul Superligii au ajuns până în Africa de Sud. Fundașul bucureștenilor a atras toate privirile înaintea meciului de pe Național Arena.

Ținuta lui Ngezana a fost comentată în Africa de Sud

Fotbaliștii de la FCSB și-au etalat ținutele weekendul trecut. Ngezana a fost însă cel mai lăudat pentru alegerile sale vestimentare. Până și Gigi Becali a vrut să facă o poză cu fundașul campioanei.

ADVERTISEMENT

Presa din Africa de Sud a comentat vestimentația lui Ngeznna. Fotbalistul este foarte popular în țara sa natală. Jurnaliștii l-au asemănat pe acesta cu un personaj din celebrul blockbuster, Matrix. Sud-africanul a ales să poarte o geacă lungă de piele, ghete negre și ochelari de soare.

”Un Keanu Reeves româno-sud-african”

”Ngezana trăiește cea mai bună perioadă, după ce FCSB a fost încoronată campioana României. Pentru că pentru Ngezana sărbătoarea a fost foarte importantă, având în vedere că este primul său titlu din carieră, fostul jucător al lui Kaizer Chiefs s-a echipat pentru acest moment special și s-a viralizat pe X (n.r. fostul Twitter) datorită stilului său.

ADVERTISEMENT

Ținuta sa părea scoasă dintr-o scenă din filmul Matrix, iar fotbalistul născut în Sebokeng aducea cu un Keanu Reeves româno-sud-african”, au scris jurnaliștii din Africa de Sud de la snl24.com.

Gigi Becali, care s-a întors pe stadion după 4 ani, nu a ratat ocazia și a ținut să facă o fotografie cu Ngezana . Patronul l-a lăudat în ultima vreme pe fundașul său.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali Ngezana
Gigi Becali și Siyabonga Ngezana / Instagram

Sud-africanul a avut un început ezitant la FCSB. Adus vara trecută, Ngezana a rămas pe bancă în debutul sezonului, însă s-a impus încet în echipa de start, impresionând prin viteza de care dă dovadă, dar și de tacklingurile extrem de riscante, dar eficiente.

Ngezana , nerăbdător să joace în Champions League

Fundașul campioanei s-a declarat entuziasmat de șansa de a putea evolua în Champions League. Ngezana a dat de înțeles că viitorul său la FCSB nu este unul sigur. El este la prima sa experiență într-un campionat din Europa.

ADVERTISEMENT

”Vom vedea cum se derulează lucrurile, deoarece nici eu nu sunt sigur de viitorul meu, pentru că orice se poate întâmpla în orice moment. Dar dacă voi fi aici cu echipa, va fi frumos să joc în Liga Campionilor.

Evident, mai trebuie să jucăm pentru tururile de play-off, ceea ce nu este ușor și nu este ușor să intri mereu în calificările Ligii Campionilor. Deci, trebuie să jucăm pentru a ne califica acolo (n.r. – în grupe). Cred că mai avem de jucat vreo patru, dacă nu șase meciuri, dacă nu mă înșel, deoarece eu nu am mai participat până acum în play-off-uri, care vor fi acasă și în deplasare”, a explicat Ngezana pentru FarPost.

ADVERTISEMENT
Tags: