Fotbal international

N’Golo Kante, cel mai bine plătit fotbalist de la Chelsea! Salariul prin care l-a depăşit pe Eden Hazard

23.11.2018 | 15:35
N'Golo Kante, cel mai bine plătit fotbalist de la Chelsea

N’Golo Kante a devenit cel mai bine plătit fotbalist de la Chelsea. Mijlocaşul francez este unul dintre cei mai buni jucători ai formaţiei antrenate de Maurizio Sarri, iar conducătorii clubului de pe “Stamford Bridge” au decis să-i ofere prelungirea contractului. În acestea condiţii, fotbalistul de 27 de ani îl va depăşi pe Eden Hazard.

Jucătorul a semnat prelungirea contractului pe încă cinci ani şi va primi un salariu de 290.000 de lire sterline pe săptămână. “Sunt foarte fericit că mi-am prelungit contractul cu Chelsea. Au fost doi ani foarte frumoşi şi îmi doresc şi ca ceea ce va urma să fie la fel. Mi-am îmbunătăţit jocul şi m-am schimbat foarte mult de când sunt aici. În plus am câştigat câteva premii la care nici nu visam”, a declarat N’Golo Kante după ce şi-a prelungit contractul cu Chelsea.

N’Golo Kante, cel mai bine plătit fotbalist de la Chelsea. Ce salariu avea până acum

După ce a semnat prelungirea contractului cu Chelsea, N’Golo Kante a devenit cel mai bine plătit fotbalist al formaţiei din capitala Angliei. Până să-şi pună semnătura pe noul acord, mijlocaşul francez avea un salariu de 150.000 de lire sterline pe săptămână. Conducătorii clubului s-au grăbit să-i ofere un nou contract după ce PSG şi Barcelona şi-au arătat interesul de a-l transfera pe mijlocaşul de 27 de ani.

Chiar dacă este cel mai bine plătit fotbalist de la Chelsea, N’Golo Kante duce în continuare o viaţă modestă. Mijlocaşul francez conduce un automobil Aston Martin S, fabricat în 2015, şi care are un preţ de catalog de 20.000 de lire sterline. La formaţia de pe “Stamford Bridge”, fotbalistul de 27 de ani a jucat 105 meciuri şi a marcat patru goluri. În cele două sezoane şi jumătate, N’Golo Kante a câştigat titlul în Premier League în 2017 şi Cupa Angliei în 2018. În anul în care Chelsea a câştigat campionatul, francezul a primit premiul de cel mai bun antrenor din prima ligă engleză.

N'Golo Kante, cel mai bine plătit fotbalist de la Chelsea. Ce salariu primeşte francezul
N’Golo Kante, cel mai bine plătit fotbalist de la Chelsea. Ce salariu primeşte francezul