ADVERTISEMENT
Fotbal international

N’Golo Kante nu vrea să revină pe teren. Motivul francezului şi ce i-a transmis Chelsea

Autor: Sorin Dumitrescu | 24.05.2020 | 11:59
N'Golo Kante nu vrea să revină pe teren. Motivul francezului şi ce i-a transmis Chelsea
Chelsea este de acord cu solicitarea lui Kante de a nu juca. Fotbalistului ïi este fricå de coronavirus

Echipele din Premier League au început pregătirile în vederea realuării campionatului la mijlocul lunii iunie. Încă nu există oficial unda verde pentru continuarea competiției cu cele nouă etape rămase, întrucât proiectul propus de federație nu a fost votat de reprezentanții cluburilor, pentru a fi pus în practică.

ADVERTISEMENT

N’Golo Kante a cerut să nu joace de frica virusului

Sunt însă destule voci care consideră că ar fi fost mult mai bine dacă sezonul ar fi fost înghețat și la cele 20 de cluburi existente s-ar fi adăugat pentru o ediție primele trei clasate din al doilea eșalon. Și sunt inclusiv jucători cărora le este teamă pentru sănătatea lor și a familiilor lor să revină pe teren. Un astfel de exemplu este francezul N’Golo Kante de la Chelsea.

Acesta a anunțat conducerea tehnică și oficialii clubului că refuză să participe la antrenamente, pentru că se teme să nu se îmbolnăvească de COVID 19. În lotul lui Chelsea a existat un jucător care a stat izolat din acest motiv, atacantul Callum Hudson-Odoi, care însă acum este restabilit și a ieșit negativ la ultimele testări.

ADVERTISEMENT

Frank Lampard și-a dat acordul

N’Golo Kante a discutat cu antrenorul Frank Lampard, unul dintre partizanii ideii că este o grabă nejustificată reluarea competiției în acest moment și a obținut din partea acestuia dreptul de a rămâne acasă.

“Am vorbit cu Kante și i-am spus că atât eu cât și clubul înțelegem problema sa și vom respecta dorința jucătorului. Acesta va putea reveni când va dori la pregătirile echipei, dar la fel de bine poate rămâne în afara terenului până sezonul viitor”. – a spus Frank Lampard.

ADVERTISEMENT

Kante și-a pierdut cunoștința în vestiar anul trecut

Francezul are oarece argumente în favoarea sa prin faptul că acum un an a avut un moment când și-a pierdut cunoștința în timp ce se afla în vestiar la baza de antrenament.

Totodată Kante a suferit o mare dramă prin pierderea fratelui său mai mare, victimă a unui neașteptat atac de cord și acest lucru l-a afectat mult pe fotbalist.

ADVERTISEMENT

Francezul suferă de anxietate

Kante a recunoscut că suferă de anxietate și că teama cea mai mare pe care o are este să nu se infecteze cu coronavirus și apoi să își îmbolnăvească întreaga familie.

Jucătorul s-a prezentat la reunirea lotului în prima zi, dar nu pentru a participa la antrenamentul diferențiat, pe grupuri, ci pentru a obține permisiunea de a rămâne acasă până ce situația periculoasă va trece.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!