Fotbal intern

Nicandro Breeveld, acuzat de un fost jucător stelist după meciul Poli Iași – FCSB 1-2: ”A fost ca pe vremea Cooperativei”

05.12.2019 | 09:59
Nicandro Breeveld acuzat de un fost jucator stelist dupa meciul Poli Iasi  FCSB 12 A fost ca pe vremea Cooperativei
Mijlocașul surinamez Nicandro Breeveld a fost acuzat de un fost jucător stelist după penalty-ul comis în meciul Poli Iași - FCSB 1-2
ADVERTISEMENT

Mijlocașul surinamez Nicandro Breeveld a fost acuzat de un fost jucător stelist după penalty-ul comis în meciul Poli Iași – FCSB 1-2, din etapa a 19-a din Casa Pariurilor Liga 1.

Nicandro Breeveld, acuzat de un fost stelist după meciul Poli Iași – FCSB 1-2: ”Așa se făcea și pe vremuri”

Fostul stelist Vivi Răchită s-a arătat intrigat de modul în care a comis acel penalty Nicandro Breeveld și a lăsat să se înțeleagă că ceva a fost necurat acolo. FCSB a egalat prin Florin Tănase din acea lovitură de pedeapsă și a obținut victoria pe final după reușita lui Dennis Man.

ADVERTISEMENT

”Penalty-ul făcut de Breeveld a fost ca pe vremea Cooperativei! Așa se făcea și pe vremuri când nu dădea echipa adversă gol”, au fost acuzațiile pe care Vivi Răchită i le-a adus lui Nicandro Breeveld după întâlnirea Poli Iași – FCSB 1-2.

”Eu n-am comis niciodată penalty-uri d-astea”

”Pe vremuri ori o comitea portarul, ori vreun fundaș. Eu n-am comis niciodată penalty-uri d-astea, nu-mi permiteam că eram căpitan, puneam pe altcineva”, a povestit Vivi Răchită la Pro X.

ADVERTISEMENT

FCSB a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Poli Iaşi, în etapa a 19-a din Casa Pariurilor Ligii I. Andrei Cristea a deschis scorul în minutul 15, dar vicecampioana României a întors rezultatul după penalty-ul transformat de Tănase (31) și golul reușit de Man (90+2).

Becali a anunțat plecarea a 13 jucători

Finanțatorul Gigi Becali s-a declarat dezamăgit de trei jucători după meciul de la Iași. Fotbaliștii care au intrat în vizorul latifundiarului din Pipera au fost Dennis Man, Iulian Cristea și Cristian Manea, acesta din urmă revenit printre titulari datorită suspendării lui Vali Crețu.

ADVERTISEMENT

Supărat de prestația formației sale în întâlnirea de la Iași, patronul vicecampioanei a anunțat că 13 jucători din actualul lot antrenat de Bogdan Vintilă își vor face bagajele. Printre ei se găsesc nume importante, precum Adi Popa, Mihai Pintilii sau Marko Momcilovic.

Cristea și Oaidă vor lipsi cu Gaz Metan

După meciul cu Poli Iași, FCSB l-a pierdut pe fundașul central Iulian Cristea, care va fi suspendat pentru întâlnirea cu Gaz Metan Mediaș. Din informațiile FANATIK, Bogdan Vintilă va folosi un cuplu format din Bogdan Planic și Lucian Filip, care a jucat ultima dată într-un meci oficial la 8 august, cu Mlada Boleslav.

ADVERTISEMENT

De asemenea, FANATIK a aflat că Răzvan Oaidă, accidentat în minutul 70 al meciului de la Iași, are șanse minime să joace cu Gaz Metan Mediaș. În locul lui, cel mai probabil Ionuț Vînă va reveni printre titularii formației ”roș-albastre”.

ADVERTISEMENT
Tags: