ADVERTISEMENT
Sporturi

Nicholas Ionel s-a pregătit cu Serena Williams în SUA! Puștiul de 17 ani a făcut semifinală la US Open 2019. GALERIE FOTO

Autor: Traian Terzian | 12.12.2019 | 12:40
enismenul român Nicholas David Ionel s-a pregătit cu Serena Williams în Statele Unite ale Americii, la academia antrenorului Patrick Mouratoglou

Tenismenul român Nicholas David Ionel s-a pregătit cu Serena Williams în Statele Unite ale Americii, la academia antrenorului Patrick Mouratoglou de la Boca Raton.

ADVERTISEMENT

Nicholas Ionel s-a pregătit cu Serena Williams în SUA

Conform site-ului tenisite.info, Nicholas David Ionel, considerat unul dintre cei mai buni jucători din academia lui Patrick Mouratoglou, a fost invitat de antrenorul francez la un stagiu de pregătire la care a fost prezentă și Serena Williams.

Puștiul în vârstă de 17 ani este al patrulea român în clasamentul ATP (locul 552), după Marius Copil, Filip Jianu și Alexandru Jecan. Nicholas Ionel a avut un 2019 foarte bun și a câștigat patru turnee ITF, două în Tunisia, unul la Târgu Mureș și unul la Brașov.

Puștiul român s-a pozat cu Cori Gauff

La stagiul de pregătire de la academia lui Patrick Mouratoglou, Nicholas David s-a mai pregătit alături de noua stea a tenisului feminin, americanca de doar 15 ani Cori Gauff, dar și de danezul Holger Vitus Nodskov Rune, locul 1 în clasamentul juniorilor și campion anul acesta la Roland Garros.

ADVERTISEMENT

Nicholas David Ionel apare și în fotografii făcute împreună cu Patrick Mouratoglou, Cori Gauff, Holger Vitus Nodskov Rune, Christopher Eubanks (locul 147 ATP), dar și cu artistul Bob Sinclair.

Nicholas Ionel a câștigat Orange Bowl în 2017

Născut la București, Nicholas David Ionel a ajuns până în semifinalele probei de dublu de la US Open 2019, acolo unde a făcut pereche cu polonezul Wojciech Marek.

Nicholas David Ionel este una dintre marile speranțe ale tenisului masculin românesc, el fiind câștigător în 2017 al Orange Bowl, competiție considerată ca un Campionat Mondial al juniorilor.

ADVERTISEMENT

Serena Williams se pregătește pentru titlul 24 de Grand Slam

Tenismenul pregătit de Dan Manciu și de francezul Julien Jeanpierre este al treilea român care s-a impus în această competiție la categoria de vârstă de 16 ani, după Raluca Ciochină în 1999 și Florin Mergea în 2001, el învingându-l în finala de acum doi ani pe Nini Gabriel Dică.

Serena Williams se pregătește la Boca Raton pentru startul sezonului 2020, ea încercând să câștige la Australian Open cel de-al 24-lea trofeu de Grand Slam, care ar face-o cea mai titrată jucătoare din istoria tenisului.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!