Nici arbitrajul VIDEO nu rezolvă polemicile! Germania bate Australia la Cupa Confederaţiilor, meci cu o fază controversată

Germania a bifat prima victorie de la Cupa Confederaţiilor, scor 3-2, contra Australiei. A fost o partidă pe care campioana mondială a controlată autoritar, dar în care putea fi egalată pe final de meci.

Cu vedetele lăsate acasă, Germania a deschis repede scorul în partida disputată la Sochi, prin Stindl, în minutul 5. Rogic a egalat pentru Australia, în minutul 41, dar nemţii au intrat, totuşi, în avantaj la cabine, după ce Draxler a transformat o lovitură de pedeapsă.

Germania s-a distanţat imediat după pauză, prin golul marcat de Goretzka, dar a avut emoţii după ce Juric a redus din handicap, după un gol controversat. Reuşita din minutul 56 a fost contesată de campionii mondiali, care au reclamat un henţ. După ce s-a apelat la arbitraj video, s-a decis validarea golului, deşi imaginile păreau să arate că Juric a atins mingea cu mâna.

În grupa B de la Cupa Confederaţiilor, în afară de Germania şi Australia, se mai află şi Chile şi Camerun, formaţii care s-au înfruntat duminică. Sud-americanii s-au impus cu 2-0 şi sunt astfel lideri după prima etapă. Marţi este zi de pauză la competiţia din Rusia.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933