Fotbal intern

Reacția FCSB față de presupusul caz de COVID-19 de la Academie: „Toate persoanele sunt negative”

23.07.2020 | 17:38
Reactia FCSB fata de presupusul caz de COVID19 de la Academie Toate persoanele sunt negative
ADVERTISEMENT

La doar o zi distanță de la câștigarea Cupei României, FCSB primește o veste proastă, și anume că un junior al clubului ar fi fost testat pozitiv cu COVID-19.

Echipa a doua a vicecampioanei României evoluează în Liga 3 și a fost preluată de Bogdan Vintilă, fostul antrenor principal al echipei mari.

ADVERTISEMENT

În urma rezultatului, toți fotbaliștii „roș-albaștrilor” urmează să-și facă din nou testele de coronavirus.


UPDATE, 23 iulie, ora 17:39: FCSB dezminte posibilul caz de coronavirus apărut la echipă: FCSB și FCSB Academy condamnă public modul total neprofesionist în care o parte a mass media a tratat în această după-amiază o presupusă infectare cu COVID-19 a unuia dintre juniorii legitimați la clubul nostru.

ADVERTISEMENT

Pe această cale anunțăm public faptul că informația este FALSĂ și că niciunul dintre jucătorii și membrii staff-ului Centrului de Copii și Juniori al FCSB nu a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Facem un apel către reprezentanții mass media să se informeze înainte de a publica subiecte care aduc atingere imaginii clubului nostru și să dea dovadă de mai multă maturitate și responsabilitate în contextul social actual!

ADVERTISEMENT

”FCSB este singurul club din România care a testat atât personalul, cât și toți jucătorii legitimați înainte de reluarea activității după încheierea stării de urgență în România. Toate testele efectuate au fost NEGATIVE, indiferent de categoria de vârstă.

Nu înțelegem de ce anumiți jurnaliști își pot permite să scrie astfel de neadevăruri, mai ales în condițiile în care este vorba despre un subiect atât de sensibil.

ADVERTISEMENT

Noi suntem în permanentă legătură cu clinica la care am efectuat testările COVID-19 și nimeni de acolo nu ne-a informat cu privire la existența unui caz pozitiv.

Închei prin a menționa că toate activitățile Centrului de Copii și Juniori al FCSB se desfășoară în conformitate cu Protocolul Medical elaborat de către FRF, LPF, MTS și MS”

Ilie Alexe, Director CCJ FCSB”.


ȘTIRE INIȚIALĂ:

Caz de COVID-19 la FCSB

Un junior al FCSB-ului ar fi fost testat pozitiv cu coronavirus, conform digisport.ro, iar acum toți fotbaliștii vicecampioanei României urmează să-și facă din nou testele de COVID-19.

Vestea proastă a venit la doar o zi distanță după ce FCSB a câștigat finala Cupei României cu Sepsi, 1-0.

Cazurile de coronavirus se înmulțesc în fotbalul românesc

Jonathan Rodriguez, căpitanul lui FC Botoșani, a fost depistat pozitiv cu coronavirus la revenirea în România: „Testarea a fost făcută, conform normelor metodologice în vigoare, în astfel de situații.

A fost declanșată o anchetă epidemiologică”, a spus medicul Monica Adăscăliței, directorul DSP Botoșani, conform Monitorul de Botoșani.

Din nefericire pentru moldoveni, cazul de coronavirus al lui Jonathan Rodriguez nu a fost singurul de la echipă. Medicul lui FC Botoșani a fost depistat cu COVID-19 chiar cu o seară înainte de partida cu Universitatea Craiova, care a fost reprogramată și rejucată la o altă dată decât cea stabilită.

Andrei Marc, fostul fundaș al FCSB-ului, atrage atenția în privința coronavirusului, după ce el și cu colegul său de la Chiajna, Ionuț Biceanu au fost depistați pozitiv cu COVID-19.

În urma celor două cazuri de coronavirus de la Chiajna, primele din fotbalul românesc, toată echipa a intrat în carantină.

„Mă simt foarte bine. Nu, am avut luni o durere de cap şi atât. Am făcut două teste, iar la al treilea am ieşit pozitiv.

Primesc la 12 ore un antibiotic şi un paracetamol. M-au sunat foşti colegi care nu prea credeau în acest virus şi acum au început să creadă”.

De departe Dinamo și cu CFR Cluj trec prin cele mai grele momente de până acum, „câinii” ajungând la un număr impresionant de 21 de cazuri pozitive, în timp ce campioana României a trecut de 10.

Nici Universitatea Craiova nu a scăpat, acolo unde team managerul a fost depistat pozitiv după victoria cu 2-0 din deplasarea cu FC Botoșani.


  • (P) Cota BETANO pentru Gaz Metan – FCSB: 1,95 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: