Life

Nici Laura Giurcanu nu o mai susține pe Elena Chiriac de la Survivor România! Concurenta devine tot mai izolată după ce a jignit fără oprire

Elena Chiriac este tot mai izolată la Survivor România! Concurenta a avut o discuție plină de jigniri cu Mari, Marian și TJ, ceartă în care nu a intervenit în apărarea ei buna ei prietenă, Laura Giurcanu.
05.04.2022 | 23:38
Nici Laura Giurcanu nu o mai sustine pe Elena Chiriac de la Survivor Romania Concurenta devine tot mai izolata dupa ce a jignit fara oprire
Laura Giurcanu și Elena Chiriac de la Survivor România, prietenie în pericol. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Este începutul sfârșitului pentru Elena Chiriac la Survivor România? Concurenta este din ce în ce mai contestată, atât de cei de acasă, cât și de colegii ei. Luptătoarea de taekwondo i-a jignit pe Marian și TJ, și nici Mari nu a scăpat de remarcile ei.

Laura Giurcanu și Elena Chiriac de la Survivor România, prietenie în pericol?

Mari nu s-a mai lăsat de data aceasta și i-a spus Elenei că ea nu este în măsură să îi spună că nu are personalitate. Fica a întrebat-o pe Elena Chiriac dacă ea se crede vreo fată cu personalitate doar pentru că ridică tonul, iar faimoasa a tăcut.

ADVERTISEMENT

Elena le-a spus celor doi băieți, Marian și TJ, că nu sunt bărbați adevărați, că sunt frustrați, iar despre gimnast a zis că este „cățelușul” lui Miles.

Ceea ce i-a surprins pe toți a fost faptul că Laura nu a intervenit nicio clipă în apărarea Elenei. Acest lucru l-a remarcat și Chiriac și a ținut să-și exprime nemulțumirea la testimoniale.

ADVERTISEMENT

A amintit că nici Cătălin Zmărăndescu, pe care îl considera prieten, nu a apărat-o când se certa cu cineva și a observat că nici din partea Laurei nu a primit susținerea pe care ar fi meritat-o.

Discursul Laurei, unul diplomat

„Toți avem nevoie de puțin mai multă răbdare, mai multă înțelegere. Culpa este comună. Toată lumea se aprinde. Și TJ s-a aprins, și Elena s-a aprins.

ADVERTISEMENT

Nu cred că ar trebui să mai existe”, a fost discursul extrem de diplomat pe care l-a avut Laura Giurcanu la consiliu, evitând din nou să o apere pe așa-zisa ei prietenă.

„La un moment dat, am hotărât să nu mai tolereze atât eu cât și colegii mei, Mari și TJ. Ne-am separat și mai mult ca și echipă. Să vedem ce va urma.

ADVERTISEMENT

Discuții au fost, dar nu s-a îngropat securea războiului. Eu cu Laura, într-adevăr, am avut o discuție. Ne-am împăcat. Nu că ne-am fi certat foarte tare. Nu Laura e cea care bagă zâzanie, cel puțin nu pe față”, a fost remarca lui Marian Drăgulescu.

 

ADVERTISEMENT