Carousel hot news

Nici Lucescu nu aduce fanii la stadion! Cîte bilete s-au vîndut

Dinamoviştii nu se înghesuie deloc cînd vine vorba să-şi susţină favoriţii pe arena din Ştefan cel Mare. Stadionul Dinamo nu place deloc ”cîinilor”, care vin în număr mare la partidele...
Autor: Cătălin Gheorghiu | 07.09.2013 | 16:23
Nici Lucescu nu aduce fanii la stadion! Cîte bilete s-au vîndut

Dinamoviştii nu se înghesuie deloc cînd vine vorba să-şi susţină favoriţii pe arena din Ştefan cel Mare. Stadionul Dinamo nu place deloc ”cîinilor”, care vin în număr mare la partidele de pe teren propriu ale roş-albilor doar cînd acestea se dispută pe Arena Naţională.

Cu Universitatea Cluj (6-0), disputat în ”Groapă” au fost prezenţi 4.000 de spectatori, în timp ce pe Arena Naţională, cu Vaslui (2-0), de exemplu, au fost 15.000 de oameni!

Acum, pentru partida de verificare cu Şahtior Doneţk, programată în această seară, de la 18:30, în direct la DigiSport 1 şi în format Live Text pe FANATIK.RO, Dinamo a vîndut doar 2.000 de bilete. Acestora li s-ar putea adăuga cei 2.500 de abonaţi, iar, în cel mai bun caz, pe stadion vor fi 4.500 de oameni.

Fanii sînt supăraţi şi pe decizia conducerii, de a pune preţuri la bilete ca la un meci oficial. ”Profită că vine Mircea Lucescu şi speră să mai strîngă nişte bani”, zic fanii.

Preţurile biletelor sînt următoarele:

5 lei – peluze, 10 lei – tribuna a II-a, 15 lei – tribuna I, 20 lei – tribuna 0 şi 30 lei – tribuna VIP

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!