Life

Nici nu s-au uitat la bani! Ce și-au cumpărat acum Adela Popescu și Radu Vâlcan

15.04.2021 | 11:35
Nici nu sau uitat la bani Ce siau cumparat acum Adela Popescu si Radu Valcan
Ce și-au cumpărat acum Adela Popescu și Radu Vâlcan? Sursa foto Instagram Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adela Popescu și Radu Vâlcan se pregătesc pentru venirea pe lume a celui de-al treilea băiețel. Chiar dacă familia lor se mărește acum, cei doi scot bani grei din buzunar fără să își facă griji.

După ce au comandat mobilierul pentru camera micuțului, cei doi soți și-au mai împlinit un vis mai vechi. Adela a intrat astăzi, în direct, la Vorbește Lumea. Deși era chiar în cabinetul medicului, la control, a reușit să facă mai multe declarații prin videocall.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă părea să aibă o sarcină foarte ușoară până acum, pe măsură ce se apropie de momentul nașterii apar și probleme care îi dau bătăi de cap Adelei.

Ce și-au cumpărat acum Adela Popescu și Radu Vâlcan

Cei doi soți au scos bani grei din buzunar pentru o… dubă! Chiar zilele acestea le-a venit mașina, dar nu pot să o folosească în excursii momentan, din cauză că Adela se simte mai rău din cauza sarcinii.

ADVERTISEMENT

“M-ai prins la control. Întreab-o pe doamna doctor ce a zis când mi-a văzut colul. Am avut două zile mai grele, mi-a fost rău, am avut pofte, m-am simțit așa de parcă leșinam.

Nu ne-am hotărât nici până acum, o să fac schema cu visul. (n.r. despre numele bebelușului) Deja vine mobilierul. Radu, de la primul copil, îmi tot spunea că vrea o dubă.

ADVERTISEMENT

Ne-a venit duba, dar acum nu știm unde să mai plecăm că sunt tot mai grea. Mi-am dat seama că nasc la jumătatea lui iulie, așa că mă gândesc să mă organizez aici, ceva aproape.

Un Egipt, o Grecia, ceva. Am făcut picnic deja, două weekenduri la rând. Noi în vacanță ne simțim mai siguri decât acasă, mă gândesc să mergem undeva, la căldurică”, a declarat Adela Popescu, la Vorbește Lumea.

ADVERTISEMENT

Ce probleme are vedeta ProTV din cauza sarcinii

Se pare că abia spre finalul perioadei de sarcină au apărut stările de rău și poftele. Adela a povestit, în emisiunea lui Cătălin Măruță, ce i s-a întâmplat recent.

„Ieri mi-a fost prima dată rău de când sunt însărcinată a treia oară, m-am panicat puțin, am făcut și test anti-Covid, toate trei bune, pur și simplu, nu m-am putut da jos din pat, aveam o stare groaznică.

A fost și prima zi în care am avut pofte. La 10 noaptea, i-am spus lui Radu că dacă nu-mi aduce un compot de vișine o să mor. A sunat, mi-a adus compot de piersici. Am testat, decât gravidă cu rău și cu pofte, mai bine gravidă fără rău și fără pofte.

Astăzi mă simt mai bine, sunt fresh. Eu voi naște natural, sper, și a treia oară. Eu împliinesc 40 de săptămâni la jumătatea lui iulie. Sper să fie totul în ordine, primele două nașteri au fost naturale”, a declarat Adela Popescu.

ADVERTISEMENT