Nici nu vrea să audă de o posibilă trădare: "Nu aş putea niciodată să joc la rivală"

Recunoscută ca o echipă care strânge mereu cei mai buni jucători din Bundesliga, Bayern Munchen nu s-a sfiit de-a lungul ultimilor ani să o lase fără vedete pe marea rivală, Borussia Dortmund. Mario Gotze, Robert Lewandowski şi Mats Hummel au fost ultimele transferuri care au frânt inimile fanilor de pe Signal Iduna.

Christian Pulisic, 18 ani, considerat unul dintre cei mai promiţători tineri fotbalişti ai Europei, promite că nu le va trăda încrederea fanilor Borussiei Dortmund. "Nu aş putea să joc niciodată pentru Bayern. Nu pot să fac asta. Când eram puşti, visam să joc în Premier League. Am fost fanul lui Manchester United. Acum sunt însă în Bundesliga şi nu mă mai gândesc la asta. Mă simt foarte fericit la Borussia", a declarat Pulisic.

În sezonul recent încheiat Christian Pulisic a avut prestaţii excelente pentru Borussia Dortmund. A jucat 29 de partide pentru echipa care a fost condusă de Thomas Tuchel, şi a marcat trei goluri. De asemenea, a jucat şi nouă partide pentru naţionala mare a SUA. în preliminariile pentru CM 2018, şi a marcat cinci goluri.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
22:00
Cupa Ligii Franţei Monaco - Caen
1 EUR4.6332 lei+0,0017
1 USD3.9274 lei-0,0175
1 XAU157.9528 lei-0,0969