Life

Nick Cannon a devenit de 5 ori tată în 2022! Alysa Scott i-a dăruit o fetiță fostului soț al artistei Mariah Carey, la un an de la moartea fiului lor

Fostul soț al cântăreței Mariah Carey a devenit tată pentru a douăsprezecea oară. În urmă cu un an fiul lui Nick Cannon, în vârstă de numai cinci luni, a murit.
01.01.2023 | 14:52
Nick Cannon a devenit de 5 ori tata in 2022 Alysa Scott ia daruit o fetita fostului sot al artistei Mariah Carey la un an de la moartea fiului lor
Nick Cannon și Alyssa Scott, din nou părinți, după moartea fiului lor. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nick Cannon este pentru a douăsprezecea oară tătic. După ce anul trecut i-a murit un fiu, în vârstă de 5 luni a murit, modelul Alyssa Scott a născut o fetiță.

Fostul soț al solistei Mariah Carey, Nick Cannon, tată pentru douăsprezecea oară

Nick Cannon și iubita lui, modelul Alyssa Scott au devenit din nou părinți și au motive de bucurie în 2023. În urmă cu un an, fiul lor, Zen, a murit.

ADVERTISEMENT

Micuțul a venit pe lume pe 23 iunie și a decedat după doar 5 luni, pe data de 5 decembrie, după ce medicii i-au pus un diagnostic crunt, cancer cerebral.

După dramatica pierdere, partenera de viață a lui Nick Cannon a anunțat în mediul online că pe 14 decembrie a născut o fetiță.

ADVERTISEMENT

Astfel, fostul soț al solistei Mariah Carey, artista care încasează anual sume mari de bani de pe urma piesei All I Want Want For Christmas Is You, este pentru a douăsprezecea oară tată, chiar dacă soarta a făcut să se poată bucura de doar 11 dintre copiii lui.

„Hy baby”, a scris iubita lui Nick Cannon în dreptul imaginii prin care a anunțat că a născut.

ADVERTISEMENT

Micuța cuplului Cannon-Scott a fost fotografiată lângă un superb buchet de trandafiri, în timp ce doarme cuminte, așezată pe o pernuță specială destinată bebelușilor.

Partenera lui Nick Cannon, declarații emoționante despre fiul lor care a murit

Ulterior, Alyssa Scott a revenit pe social media cu o postare emoționantă în memoria lui Zen, copilul pe care pierdut în 2021.

ADVERTISEMENT

„Zen este fiecare gură de aer pe care o iau. Știu că spiritul lui era cu noi în cameră în acea zi. Știu că ne veghează, îmi arată semne pe fiecare zi. O să-i țin amintirea vie mereu.

O să-mi amintesc sunetul vocii lui Nick spunând ‘este fată’, cu tot ceea ce ni s-a întâmplat văzându-se pe fața lui. O să-mi amintesc plânsul ei când a respirat pentru prima oară și bătaia inimii ei lângă a mea.

Fetița mea dulce, mi-am primit surpriza!! Te iubim, Halo Marie Cannon!”, a declarat partenera lui Nick Scott, conform Viva.ro. 

Nick Cannon, de 5 ori tată în anul 2022

Totuși, Halo Marie nu este primul copil al Nick Cannon care s-a născut în 2022. Bărbatul a devenit tată de 5 ori în anul ce tocmai s-a încheiat, cu partenere diferite.

În noiembrie, s-a născut Zeppelin Cannon, din relația cu  Abbey De La Rosa, cu care mai are gemenii  Zion și Zillion, de 18 luni.

Tot gemeni, dar în vârstă de 11 ani, are și cu  fosta lui soție, Mariah Carey: Monroe și Morrocan. Cu Brittany Bell mai are trei copii: Golden, 5 ani, Powerful, 18 luni, și Rise, născută în septembrie.

Tot în septembrie a născut și LaNisha Cole, iar primul copil din 2022 i-a fost dăruit de Bre Tiesy, în luna iulie.

ADVERTISEMENT
Tags: