Life

Nick Casciaro, adevărul despre relația cu Loredana Groza. Ce i-a transmis câștigătorul X Factor 2021 artistei

Nick Casciaro a spus adevărul despre relația cu Loredana Groza, mentorul său de la X Factor. Câștigătorul sezonului 10 i-a transmis un mesaj special îndrăgitei artiste.
02.02.2022 | 21:06
Nick Casciaro adevarul despre relatia cu Loredana Groza Ce ia transmis castigatorul X Factor 2021 artistei
ADVERTISEMENT

Nick Casciaro, câștigătorul sezonului 10 X Factor, a spus adevărul despre relația cu Loredana Groza. În cadrul unui interviu pentru o publicație din Italia, artistul a vorbit despre mentorul său.

Fără Loredana Groza, Nick Casciaro susține că nu ar fi putut câștiga competiția de talente. Cei doi au continuat să colaboreze și în plan profesional după încheierea sezonului 10 al emisiunii difuzate la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Văzându-i atât de apropiați, internauții au presupus că între Loredana și Nick există o relație de iubire. Cântărețul a vorbit despre îndrăgita solistă la scurt timp după ce a câștigat trofeul.

Nick Casciaro, despre relația cu Loredana Groza

Nick Casciaro a devenit subiect de discuție și în presa din Italia. Experiența de la X Factor România a fost de neuitat pentru cântăreț, care a avut numai cuvinte de laudă la adresa Loredanei Groza, mentorul său.

ADVERTISEMENT

Tânărul i-a mulțumit Loredanei pentru faptul că a crezut în el și l-a susținut necondiționat. Nick o apreciază foarte mult pe cunoscuta interpretă pentru talentul și experiența de care a dat dovadă în timp ce i-a fost mentor.

Cu toate că s-a speculat că între ei ar exista mai mult decât o relație de prietenie, Nick Casciaro nu a dat de înțeles acest lucru. Artistul a spus că el și Loredana Groza au rămas buni prieteni după finalul sezonului 10 X Factor.

ADVERTISEMENT

Totodată, el le-a mai mulțumit susținătorilor pentru mesaje, dar și familiei care l-a sprijinit constant.

“A fost o călătorie incredibilă. Am suferit, m-am bucurat, mi-am pierdut vocea, am vărsat lacrimi, m-am gândit la cele mai întunecate momente din viața mea pentru a redescoperi cea mai caldă și mai intensă lumină. Acesta a fost X-Factor România pentru mine. O renaștere. 

ADVERTISEMENT

Vreau să vă mulțumesc din suflet tuturor celor care faceți parte din această ‘navă spațială’ nebună numită X-Factor. Toți cameramanii, regizorul, departamentul de croitorie, machiaj și coafură, producția și autorii. Am întâlnit mari profesioniști, muzicieni de top și oameni grozavi. Mari artiști.

Mulțumesc, Loredana, pentru că ai crezut în mine și ca m-ai susținut mereu! Ești pentru mine cel mai bun antrenor pe care mi l-aș putea dori!

Pasiunea, generozitatea și marea ta experiență au făcut diferența. Ești un artist cu o inimă și un suflet imens și este minunat să te poți numi ‘PRITENA MEA’.

Mulțumesc tuturor celor care mă umpleți de mândrie și bucurie cu mesajele voastre pline de iubire. Vă mulțumesc că m-ați primit cu inima deschisă.

În cele din urmă, mulțumesc familiei mele pentru că a fost mereu acolo, pentru dragostea necondiționată și sprijinul cel mai pur. Această victorie a venit mulțumită tuturor.

Acesta este doar începutul. De aici începe o nouă călătorie. Scopul? Săriți si haideți să aflăm împreună. Vă iubesc”, a declarat Nick Casciaro, potrivit l’Adige.it

Cine este Nick Casciaro

Nick Casciaro s-a născut în Bolzano, Italia, și are 32 de ani. A practicat multe sporturi în copilărie, printre care fotbal, rubgy, patinaj pe gheață sau pe role, dar și sporturi nautice.

Muzica este pasiunea lui, motiv pentru care a concurat la X Factor România. A făcut parte din echipa Loredanei Groza, alături de care a interpretat celebra piesă “The Time of My Life”, din filmul “Dirty Dancing”.

Câștigătorul X Factor este împreună cu logodnica sa, Maria Sacchi, care l-a susținut în timpul competiției.

ADVERTISEMENT