Life

Nick Casciaro este câștigătorul X Factor 2021. Câți bani a câștigat concurentul Loredanei Groza

Sezonul 10 al emisiunii ”X Factor” a ajuns la final, iar marele câștigător, desemnat de telespectatori, a fost Nick Casciaro. Concurentul Loredanei Groza a plecat acasă cu un premiu de zeci de mii de euro.
24.12.2021 | 07:54
Nick Casciaro este castigatorul X Factor 2021 Cati bani a castigat concurentul Loredanei Groza
Concurentul Loredanei Groza, Nick Casciaro, este câștigătorul X Factor 2021. Sursă foto: Instagram. Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marea finală a sezonului zece al emisiunii ”X Factor” a avut loc în seara zilei de 23 decembrie, atunci când fanii show-ului de talente au votat în număr mare un concurent ce a venit din Italia pentru a ne lua premiul.

Nick Casciaro a câștigat ”X Factor 2021”

Telespectatorii Antenei 1 au avut seara trecută parte de mai multe momente emoționante, însă Nick Casciaro, căci el a fost desemnat marele câștigător, a cucerit inimile tututor cu cele trei interpretări ale sale.

ADVERTISEMENT

Concurentul Loredanei Groza a urcat de trei ori pe scenă, o dată însoțit fiind de Dinu Iancu Sălăjanu și fostul său coleg Andrei Calancea, a avut apoi un moment romantic alături de Loredana Groza, mentorul său, iar apoi a urmat cea mai sensibilă și emoționantă interpresare a sa, una solo.

Datorită talentului, timbrului său vocal, sensibilității pe care o trasmite și carismei, publicul telespectator l-a votat în număr mare, iar la final, Răzvan Simion și Dani Oțil, prezentatorii emisiunii, l-au desemnat marele câștigător ”X Factor 2021”. Astfel, italianul a plecat acasă cu un cec în valoare de 50.000 d euro, pe lângă titlul anului.

ADVERTISEMENT

Trei concurenți și un grup s-au luptat în finala ”X Factor”

Alături de Nick Casciaro, pe scena de la Antena 1, în finala show-ului, au mai luptat pentru marele premiu și titlul ”X Factor 2021” și Jomajii (grupul format de Delia Matache), Andrei Duțu ( concurentul lui Ștefan Bănică Jr.)  și Bryana Holingher (mezina concursului, tânăra susținută de Florin Ristei).

Însă, deși după fiecare prestație a celor patru, jurații au avut numai cuvinte de laudă, în marea finală publicul de acasă a fost cel care a decis cine va câștiga marele premiu.

ADVERTISEMENT

Prin sms, telespectatorii l-au votat pe Nick Casciaro, tânărul care i-a impresionat și pe jurați încă de pe audiții, dar și cu fiecare prestație din bootcamp, atunci când cea care i-a fost mentor pe toată perioada competiției i-a oferit fără ezitare un scaun, alături de alți doi concurenți.

Cu fiecare eliminare pe care Loredana Groza a făcut-o de-a lungul show-ului, Nick a reușit să o convingă că merită să ajungă în marea finală „X Factor”, iar seara trecută, prin pasiune, muncă, dedicație și un timbru special, a cucerit telespectatorii români și nu numai, iar acum este marele câștigător al sezonului cu numărul 10.

ADVERTISEMENT
Nick Casciaro ține cecul câștigător în mână
Nick Casciaro este câștigătorul X Factor 2021. Sursă foto: Instagram

Cine este Nick Casciaro

Nick Casciaro a venit din Italia la ”X Factor România”, decis ca la 31 de ani să arate tuturor că nu este doar frumos, ci și foarte talentat. Conform A1.ro, italianul, după deznodământul de seara trecută, a dezvăluit că nu se aștepta să fie atât de susținut de publicul din România, însă prin carismă și talent l-a cucerit iremediabil.

Pe lângă talentul muzical, Nick Casciaro este un împătimit al sportului. Tânărul practică de mic fotbal, rugby, patinaj pe gheață sau pe role, surfing, iar visul lui este să ajungă să lucreze în Statele Unite ale Americii, pe plajele însorite din California.

 

ADVERTISEMENT