Life

Nick Casciaro, mesaj emoționant de la iubita sa. Cum a reacționat câștigătorul de la X Factor

Nick Casciaro, câștigătorul de la X Factor 2021, a primit o urare specială din partea logodnicei sale în ziua în care a împlinit frumoasa vârstă de 32 de ani.
07.01.2022 | 08:33
Nick Casciaro mesaj emotionant de la iubita sa Cum a reactionat castigatorul de la X Factor
Nick Casciaro, în lacrimi după un mesaj de la iubita sa. Câștigătorul de la X Factor nu s-a putut abține. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Mesajul emoționant a fost realizat sub forma unui videoclip în care tânăra le-a arătat tuturor diferite imagini cu ei, de la amintiri care țin de dans, vacanțe sau intimitate.

Cântărețul de origine italiană a promis că o va lua de soție pe iubita sa, Maria Sacchi, alături de care nu a putut să fie aproape perioada aceasta, după finala de la X Factor.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa femeia nu a uitat de ziua de naștere a lui Nick Casciaro, căruia i-a transmis un mesaj emoționant care i-a ajuns direct la suflet artistului.

Nick Casciaro, în lacrimi după un mesaj de la iubita sa. Câștigătorul de la X Factor nu s-a putut abține

„La mulți ani, băiat nebun! Ai apărut în viața mea ca un uragan m-ai învățat să nu-mi mai fie frică să dansez în ploaie. Așa ești tu.

ADVERTISEMENT

Tu, care cu bucuria și nebunia ta îi copleșești pe toți cei din jur. Tu, care vei cuceri lumea cu zâmbetul tău. Tu, care cu talentul tău vei umple stadioanele.

Tu, care m-ai trimis într-o călătorie lungă în inima ta și eu care am luat biletul doar dus!”, este mesajul postat iubita lui Nick Casciaro, Maria Sacchi, pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Câștigătorul X Factor 2021 nu și-a mai putut stăpâni lacrimile, precizând că anul ce s-a încheiat l-a făcut să ajungă de multe ori în astfel de situații. Artistul a fost impresionat de cuvintele frumoase venite de la partenera sa de viață.

„Lacrimi, atâtea lacrimi. Am plâns în 2021 mai mult decât am plâns adunat în ultimii 10 ani”, a spus Nick Casciaro, care și-a petrecut sărbătorile de iarnă în România.

ADVERTISEMENT

Nick Casciaro și Loredana Groza, mult prea apropiați după X Factor

Italianul este foarte apropiat de Loredana Groza, care i-a fost mentor în show-ul de la Antena 1, cei doi petrecând foarte multe momente împreună.

Susțin diferite concerte și chiar au mers la munte în Poiana Brșaov, fiind fotografiați în ipostaze controversate și care lasă loc de interpretări.

Ultimele imagini din mediul online îi arată pe cei doi cântăreți extrem de apropiați, foarte mulți fani având senzația că se comportă ca un cuplu, nicidecum ca doi amici.

„Un cuplu drăguț”, „Un bărbat norocos”, „E iubitul tău? Vă stă super”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți pe Instagram.

ADVERTISEMENT