Life

Nick de la N&D s-a accidentat la Splash! Vedete la apă. Cântărețul a avut nevoie de îngrijiri medicale

Nick de la N&D s-a accidentat la Splash! Vedete la apă. Cântărețul a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a ignorat indicațiile antrenorilor emisiunii.
11.08.2022 | 12:12
Nick de la ND sa accidentat la Splash Vedete la apa Cantaretul a avut nevoie de ingrijiri medicale
Nick de la N&D s-a accidentat la Splash! Vedete la apă. Sursa foto: Antena 1/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nick de la N&D s-a accidentat în timpul antrenamentelor pentru Splash! Vedete la apă, fiind concurent în cadrul noului sezon al emisiunii de la Antena 1.

Nick de la N&D s-a accidentat la Splash! Vedete la apă

Cântărețul a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a suferit o accidentare. Totul s-a petrecut din cauza faptului că a ignorat indicațiile antrenorilor.

ADVERTISEMENT

Mai exact, artistul s-a lovit destul de tare la brațe în timp ce obora scările aflate între platformele bazinului.

Fostul component de la N&D nu a luat în seamă sfaturile antrenorilor, care le-au spus de mai multe ori concurenților să nu coboare scările cu fața la trepte, ci cu spatele la ele.

ADVERTISEMENT

“Fix cu două minute înainte, antrenorul ne-a zis: ‘Nu coborâți în față, așa, pe scări! Coborâți cu spatele, pentru că așa este safe (n.r.: sigur)’.

Nick, băiețașul, a zis el că știe mai bine ce face. Și a coborât cu fața și s-a lovit, săracul“, a povestit Irisha la Antena 1.

ADVERTISEMENT

“Din ce-am înțeles, când îl strigam pe Nick, italianul, Nick de la N&D a căzut pe scări”, a spus și Cătălin Cozma, unul dintre antrenorii de la Splash! Vedete la apă.

Nicolae Marin, pe numele său real, are rău de înălțime, lucru care nu l-a oprit să accepte provocarea de a participa la show-ul care va avea premiera în această seară.

ADVERTISEMENT

Cântărețul este susținut de fiica lui, Andreea, în vârstă de 15 ani. Cei doi au o relație foarte bună și, deși se ceartă de multe ori, se împacă rapid.

“E enervantă, mă scoate din sărite foarte repede, dar ne și împăcăm foarte repede.”, a declarat Nick. Artistul a fost completat de fiica sa, care i-a fost zilnic alături la filmările pentru emisiune.

“Cea mai enervantă persoană pe care am putut să o întâlnesc vreodată în viața mea.

Deci, nu există om mai enervant. (…). O să aveți o mare surpriză, pentru că și-a schimbat tactica. O să fiți șocați.”, a transmis adolescenta.

Splash! Vedete la apă are premiera joi seară, la Antena 1

Astăzi, joi, 11 august, de la ora 20:30, sezonul cinci al emisiunii Splash! Vedete la apă va avea premiera la Antena 1. Emisiunea va fi difuzată și vineri, de la 20:30, dar și sâmbătă și duminică, de la 20:00.

Printre concurenții acestui sezon se numără Bănel Nicoliță, surorile Ana și Monica Odagiu, Vlad Craioveanu, Laura Muşuroaea, Irisha și Vica Blochina.

De asemenea, și Jazzy Jo și Juno, Maria Constantin, Nick Casciaro și Shift au acceptat provocarea de a sări de la 3, 5, 7 sau chiar 10 metri, la bazinul olimpic de la Bacău.

ADVERTISEMENT